Ripple nieuws

XRP en drie andere altcoins maken zich klaar voor een rally, aldus analist

De veel gevolgde cryptocurrency-analist, bekend als Altcoin Sherpa op Twitter, heeft aan zijn ruim 148.000 volgers aangegeven dat XRP het einde van een lange accumulatiefase zou kunnen naderen en een grote uitbraak kan realiseren. Daarnaast gaf hij aan dat er rally’s in het verschiet liggen voor voor drie andere altcoins. Hij begon echter met XRP:

Bron: Altcoin Sherpa – Twitter

“XRP: Dit ziet er eigenlijk niet slecht uit. Deze candles hebben een lage vluchtigheid, het lijkt een beetje op accumulatie. Naar mijn mening geen geweldige actieve handel, maar 1 om naar te kijken. Opmerking: wanneer alts echt beginnen te knallen (of BTC), denk ik dat dit erg sterk kan zijn om te kopen. Retail houdt van goedkope munten.”

Naast XRP analyseerde de analist ook het liquiditeitsplatform Woo Network (WOO), een project dat de afgelopen week met bijna 50% is gestegen. De handelaar gebruikte de Fibonacci extension tool om een ​​lokale top voor WOO te voorspellen op $2,08, wat ongeveer 20% verwijderd is van de huidige prijs van $1,72. Hij tweette het volgende:

Bron: Altcoin Sherpa – Twitter

“WOO: Stuur dit naar $2 plz!! Geweldig project!”

De derde altcoin die de analist in de gaten houdt, is Maker DAO (DAO), een project dat tot doel heeft een platform te creëren voor particuliere investeringen in aandelen en tokens. DAO is de afgelopen week al met 36% gestegen, echter kan het, indien het de weerstand weet te breken, nog verder kunnen stijgen naar $6,20. Hij zei het volgende:

Bron: Altcoin Sherpa – Twitter

“Ik zal het blijven hodlen (vasthouden voor het leven) – de volgende weerstand is $5ish.”

De laatste op de radar van de analist is Binance Coin (BNB), de utilitytoken van Binance, ‘s werelds grootste crypto-beurs. Sherpa gaf aan dat hij BNB op ​​zijn Bitcoin-paar (BNB/BTC) in de gaten houdt als een signaal voor wat er in de nabije toekomst zou kunnen gebeuren. Hij tweette:

Bron: Altcoin Sherpa – Twitter

“BNB: In afwachting van de uitbraak van het BTC-paar zien beide er goed uit (maar de USD is bijna op een all-time high, altijd gevaarlijk). Ik verwacht nog steeds een soort reactie van dat paar.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN