Dit metaverse-project heeft enorm veel potentie, aldus analist

De bekende presentator achter het veel gevolgde YouTube-kanaal Coin Bureau, simpelweg bekend als Guy, heeft in een recente video aan zijn 1,8 miljoen volgers aangegeven waarom de cryptocurrency achter het metaverse-project Decentraland, MANA, standhoudt. De analist identificeerde verschillende belangrijke factoren waarom de munt zijn prijs weet te handhaven. Hij zei het volgende:

“Ten eerste blijft de rest van de cryptomarkt stijgen. Het belangrijkste is dat de dominantie van Bitcoin is afgenomen, wat betekent dat er geld naar altcoins zoals MANA gaat. De hoeveelheid geld die wordt vastgehouden in de Grayscale Trust van Decentraland is meer dan verdubbeld… sinds maart van dit jaar. Dit suggereert dat er een grote institutionele vraag is naar Decentraland.”

De analist benadrukte tevens de handel in non-fungible tokens (NFT’s), virtuele evenementen en de gedecentraliseerde casino’s van het spel als bronnen van de kracht van het project.

Guy dook vervolgens in het voorgestelde idee van Decentraland om interoperabiliteit met andere metaversen te bereiken, die hij “een game-wisselaar” noemde. Hij zei het volgende:

“Het probeert de metaverse van Decentraland interoperabel te maken met ten minste vier andere crypto-metaverse-werelden. Dit zal gebeuren met behulp van een geavanceerd protocol genaamd IPSME [Idempotent Publish/Subscribe Messaging Environment].

Er zijn geen data gespecificeerd voor dit specifieke voorstel, maar het zal een game changer zijn voor metaverse cryptocurrencies als het zijn beloften nakomt.”

Guy gaf vervolgens aan dat zijn aanvankelijke twijfels in het project in de loop van de tijd weggenomen zijn, aangezien hij nu ziet dat er een plaats is in de toekomst voor metaverse-projecten, zoals Decentraland:

“Toen ik voor het eerst van Decentraland hoorde, herinner ik me dat ik sceptisch was of het enig succes zou krijgen. Immers, wie heeft een virtuele wereld nodig als je de echte wereld hebt?

Naarmate de tijd verstrijkt, wordt het echter duidelijk dat beide waarde hebben. Dit was duidelijk lang voordat Facebook omgedoopt werd tot Meta, en het is iets dat niemand echt opmerkte totdat Facebook de metaverse op het grote podium zette.

Het gekke is dat Decentraland nog in de kinderschoenen staat, ook al is het een van de oudste metaverse projecten die er zijn. Het is verbazingwekkend om te zien dat de ontwikkeling doorgaat, ondanks alle problemen die het project in het openbaar en achter de schermen heeft ondervonden.”

Hij sloot af met:

“Het gaat zeker de goede kant op, en hoewel MANA vandaag misschien overgewaardeerd is ten opzichte van de fundamenten van Decentraland, zal dit in de toekomst waarschijnlijk niet het geval zijn.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!