LTC koers

Litecoin koers ziet er goed uit op zijn Bitcoin-paar, aldus analist

Volgens de populaire cryptocurrency-analist Nicholas Merten zou de Litecoin koers op het punt kunnen staan om een rally te ontketenen. Hij gaf aan dat – hoewel hij zijn positie in Litecoin (LTC) heeft gesloten, na een vals gerucht over een samenwerking met retailgigant Walmart – het toch “een geweldig project” is. Hij raadde dan ook aan om LTC “in de gaten te houden”, aangezien het zich momenteel in de lage prijsklasse bevindt ten opzichte van Bitcoin (BTC).

Merten ging vervolgens verder met aangeven dat Litecoin momenteel een patroon vormt tegen Bitcoin dat vergelijkbaar is met het patroon in maart 2017, vlak voordat het begon aan zijn enorme rally. Hij zei het volgende:

“Ik ga niet zeggen dat het op geen enkele manier gegarandeerd is, en ik denk dat Litecoin… niet hetzelfde soort marktgewicht heeft als vroeger. Maar nogmaals, ontken de technische patronen niet, deze supercycluspatronen die om de paar jaar elke cyclus plaatsvinden. Ik zou zeker zeggen om dit niet te negeren, dat er een potentieel is dat we zelfs maar een fractie van [de 2017] rally zouden kunnen zien, en dat is nog steeds iets significants – een potentiële 2x tegen Bitcoin, en mogelijk 2,5-3x.”

Merten gaf tevens aan dat hij voorspelt dat de handel in altcoins deze cyclus over het algemeen een betere gok zal zijn dan Bitcoin, echter gaf hier wel wat kanttekeningen bij aan:

“Persoonlijk geloof ik dat het in het algemeen een betere gok zal zijn om in de altcoins te zitten gedurende deze cyclus – zolang je niet allemaal in absoluut speculatieve small-caps zit, zolang je niet al je eieren erin in één mand stopt, zolang je maar een of andere vorm van diversificatie hebt, en je hebt het fundamentele onderzoek om je posities te ondersteunen.

Ik denk dat het over het algemeen in altcoins zit – de gegevens die het hier laten zien, zijn dat het waarschijnlijk gunstiger zal zijn dan in Bitcoin totdat we de cycluspiek naderen. En als de marktcorrectie begint, zullen de dingen veranderen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN