Shamining

De top 5 beste cloud mining-providers 2021

Hoe kiest u de beste en cloud mining-website die u op de lange termijn een echte winst zal opleveren? Er zijn tegenwoordig tientallen cloud mining-platforms op het internet. En laten we eerlijk zijn, het is niet gemakkelijk om goede te vinden. Om vertrouwd te zijn met het proces van het verdienen van crypto, moet u ervoor zorgen dat uw geld veilig is. Dus we zijn hier om u te helpen hiermee om te gaan. Bekijk onze TOP-5 lijst van de vertrouwde cloud mining-websites die de industrie in 2021 in beweging brengen.

1. SHAMINING

Het populaire in het VK gevestigde cloud mining-bedrijf ziet er op dit moment het meest veelbelovend uit op het gebied van cryptocurrency. Sinds 2018 biedt SHAMINING een betrouwbare service voor Bitcoin cloud mining aan klanten over de hele wereld. Inmiddels heeft het meer dan 17.000 gebruikers die crypto minen zonder specifieke hardware (evenals technische kennis).

Functies:

 • Voor elke klant een persoonlijke manager.
 • Het minimale instapbedrag voor cloud mining is slechts $250.
 • Onmiddellijke uitbetalingen 24/7.
 • Beschikbaar vanaf elk apparaat.
 • Verschillende miner-opties voor elke gebruiker.
 • Opties voor geld opnemen (inclusief BTC-portemonnee en creditcardoverdrachten).

Een andere topaanbieding is een extra bonus voor elk nieuw lid dat op het SHAMINING-platform is geregistreerd. Door een nieuw account aan te maken, krijgt u een welkomstbonus van 37% om nog meer cryptocurrency te verdienen met uw miners. Meld u nu aan en ontvang een bonus van +37% op uw eerste investering.

Hoe winstgevend is SHAMINING?

Oké, laten we eens kijken. Het huidige rendement is hier van 143% tot 156%. Met een cloud mining-contract van $5000 zal u beloning binnen een maand $890 bedragen (het bedrag is inclusief een extra bonus). En dit is tot nu toe een van de beste aanbiedingen op het gebied van cloud mining. Dus binnen een jaar na het gebruik van de reguliere miner van SHAMINING, krijgt u een passief inkomen van $10.680. En dit is een goede reden om in te stappen lijkt ons.

Huidige minersopties:

 • CPU-miners met 23 580 GH/s en 143% geschat inkomen ($0,0120 per 1 GH/s).
 • GPU-miners met 94 340 GH/s en 149% geschat inkomen ($0,0113 per 1 GH/s).
 • ASIC-mijnwerkers met 235 849 GH/s en 156% geschat inkomen ($ 0,0109 per 1 GH/s).

U kunt een Lite power miner huren met een lage winstgevendheid. Of u kunt de Pro power-optie kiezen, een complexe cluster van miners met de hoogste winstgevendheid. Bovendien zijn individuele cloud mining-contracten op aanvraag beschikbaar op SHAMINING. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met een persoonlijke manager via e-mail.

Kortom, we denken dat SHAMINING een van de beste en vertrouwde cloud mining-websites is voor het verdienen van een stabiel passief inkomen in BTC met een laag instapbedrag. Bovendien is die absoluut de beste voor beginnende klanten zonder hardware en vaardigheden in cryptocurrency. De meertalige 24/7 klantenondersteuning staat altijd voor u klaar.

2. Gminers

Gminers is een ander veelbelovend platform uit het VK dat crypto-investeerders eenvoudig toegang geeft tot het cloud-miningproces. Door een eenjarig abonnement aan te schaffen (het is overigens persoonlijk voor elke klant), kunt u een goede winst maken in cryptocurrency.

Functies:

 • Het minimale stortingsbedrag is $500.
 • De gemiddelde opbrengst van cloud mining is 150%.
 • Dagelijkse uitbetalingen in cryptocurrency.
 • 99,99% uptime.
 • Een breed scala aan cloud mining-contracten.

Laten we eens kijken hoe winstgevend het is voor cloud mining. Met een cloud mining-contract van $5000 kunt u binnen een maand gemakkelijk $650 verdienen (en het is letterlijk elke dag een paar minuten je statistieken controleren). Dus uw totale winst uit het gebruik van een eenjarig cloud mining-contract zal $7.800 in Bitcoins bedragen.

Met het cloud mining-platform kunt u de statistieken bekijken en uw miners bedienen vanaf elk apparaat, zoals een pc of smartphone. U krijgt ook op elk moment echt veilige en snelle opnames. Milieuvriendelijke infrastructuur die voornamelijk groene energie gebruikt, is een extra voordeel van Gminers.

Huidige contractopties:

 • Start (90.000 GH/s). De prijs per 1 GH/s is $0,0120. Het rendement van cloud mining is 143%.
 • Professioneel (450.000 GH/s). De prijs per 1 GH/s is $0,0120. Het rendement van cloud mining is 149%.
 • Slim (2.000.000 GH/s). De prijs per 1 GH/s is $0,0120. Het rendement van cloud mining is 156%.
 • VIP-abonnement met onbeperkte hash-kracht en hoogste rendement. U kunt de prijs altijd op aanvraag controleren door contact op te nemen met een ondersteuningsteam.

3. Genesis Mining

Genesis Mining is een van de grootste cloud mining-bedrijven die zijn eigen ultramoderne hardware via verschillende algoritmen gebruikt. Gelanceerd in 2013 is dit legitieme cloud mining-platform een ​​van de oudste op dit moment. Ondanks dat de cloud mining-contracten op Genesis Mining vaak niet op voorraad zijn, is het nog steeds populair in 2021.

Functies:

 • Een breed scala aan cryptocurrency- en abonnementsopties.
 • Een van de beste om Ethereum te minen via de cloud.
 • Geen onderhoudskosten.
 • U kunt 12 maanden of 24 maanden runtime-functies kiezen voor cloud mining.

Contractopties:

 • Stralend klein voor $ 499,99. Een startersplan voor cloud mining met 12,50 MH/s vermogen.
 • Stralend medium voor $ 999,90. Een bestseller met een vermogen van 25 MH/s.
 • Stralend groot voor $ 4.999,00. Pro type contract voor cloud mining met 125 MH/s vermogen.

Optioneel kunt u uw eigen aangepaste plan maken door een hash-snelheidswaarde en een bepaald cloud mining-algoritme te kiezen. Let op: alle soorten cloud mining-contracten op Genesis Mining zijn eenmalige betalingsfuncties voor de gehele planperiode. Het bedrijf gebruikt geen standaard maandelijks abonnementsmodel.

4. IQMining

Doe mee aan het cryptocurrency-cloudminingproces met IQMining. Eind 2016 werd een innovatief platform opgericht en vandaag combineert het met succes cloudmining via verschillende algoritmen met Forex-handelstools. In de afgelopen vier jaar heeft IQMining duizenden crypto-investeerders aangetrokken die zowel Bitcoins als enkele altcoins minen (net als Litecoin, Ethereum, Dash, enzovoort).

Functies:

 • Verschillende soorten cloud mining-contracten zijn dagelijks op voorraad.
 • Het geschatte rendement per contractperiode is maximaal 145%.
 • Dagelijkse uitbetalingen voor alle plannen in de valuta van het contract.
 • Cloud mining-inkomenscalculator.
 • 24 uur per dag live ondersteuning met een responstijd van minder dan 2 minuten.

Huidige abonnementsopties:

 • SHA-256 (10 GH/s). De onderhoudskosten bedragen $0,001. De prijs is $0,764 per 10 GH/s. Geschatte winstgevendheid per contractduur is maximaal 125%.
 • SHA-256 PRO (10 GH/s). De onderhoudskosten bedragen $0,001. De prijs is $0,874 per 10 GH/s. Geschatte winstgevendheid per contractduur is maximaal 145%.
 • SHA-256 BCH (10 GH/s). De onderhoudskosten bedragen $0,001. De prijs is $0,874 per 10 GH/s. Geschatte winstgevendheid per contractduur is maximaal 145%.

5. NiceHash

NiceHash, gelanceerd in 2014, is zonder twijfel een pionier op het gebied van crypto-cloudmining. Dit is een betrouwbaar, winstgevend en snelgroeiend cloud-miningplatform dat het minen van cryptocurrency mogelijk maakt zonder grote investeringen. Momenteel heeft het 1.000.000+ dagelijks actieve werknemers, waaronder 650.000+ dagelijkse actieve miners uit 190 landen.

Functies:

 • Geavanceerde hash power-marktplaats.
 • Dagelijkse cloud mining via 30+ algoritmen.
 • De minimale bestelprijs is slechts $51,4 voor elk gekozen cloudmining-algoritme.
 • NiceHash mobiele app voor iOS en Android.
 • Fiat naar cryptocurrency en crypto naar crypto-beurs.

Let op: er zijn geen contractopties op NiceHash. U kunt op elk moment bestellingen kopen en annuleren en uw geld terugkrijgen zonder annuleringskosten. Om realtime statistieken te controleren, volgt u gewoon de bestellingen in uw account op NiceHash.

FAQ

Wat is cloudmining?

In een notendop, cloud mining is een proces waarbij cloud computing-kracht wordt gebruikt om BTC of altcoins te minen met behulp van een extern datacenter. U hoeft geen apparatuur te kopen om crypto te maken. Ook is speciale technische kennis van IT en cryptocurrency niet vereist.

Hoe werkt het?

De technologie stelt gebruikers in staat om cryptocurrency te verdienen zonder zowel speciale hardware als software aan te schaffen en te beheren. Alle apparatuur (zogenaamde mining rigs) wordt onderhouden door een cloud mining provider. Het enige dat u hoeft te doen om cryptocurrency te verdienen, is een geschikt cloud mining-contract kiezen en kopen. Omdat cloudmining een soort service is (net als thuisbreedband bijvoorbeeld), zijn er enkele servicekosten voor klanten.

Wat zijn de voordelen van cloud mining?

Het belangrijkste voordeel van cloud mining-technologie is goedkope toegang tot Bitcoin-mining van overal ter wereld met elk apparaat. U hoeft niet te investeren in dure apparatuur en de bijbehorende software te gebruiken. Huur gewoon een miner door een cloud mining-contract te kopen en crypto te maken met behulp van de stroomcapaciteiten van de provider. Het proces is beschikbaar voor elke crypto-investeerder, inclusief absolute beginners.

Is cloud mining veilig voor mij?

Met een vertrouwde cloud mining-provider kunt u met minimale risico’s cryptocurrency verdienen. Het enige wat u hoeft te doen is de legitieme cloud mining-website te kiezen die veilige tools en opties biedt.

Hoe kan ik crypto omzetten in contanten?

U kunt uw inkomsten uit cloud mining opnemen in zowel cryptocurrency als fiatgeld (USD, EUR, enz.). Vraag gewoon een uitbetaling aan via uw Visa/MasterCard-creditcard of IBAN-overschrijving.

Wat is hash rate in cloud mining?

Een hash rate is een meeteenheid van de rekenkracht in het blockchain netwerk. Als we het hebben over de hash-snelheid, bedoelen we de snelheid van cloud mining-activiteiten. Kortom, het is de operationele snelheid van de machines (miners of rigs) die worden gebruikt voor cryptocurrency-cloud-mining. U moet een krachtig contract kopen om de hoogste winst uit cloud mining te halen.

Is cloud mining legitiem?

Aangezien u kiest voor een vertrouwde cloud mining-website, is het proces van het maken van cryptocurrency via de cloud in de meeste landen legaal. De belangrijkste regel hier is het vermijden van oplichters die gemakkelijk uw geld kunnen stelen met hun nepdiensten en ‘upgrades’. We hopen van harte dat de lijst met de beste en vertrouwde cloud mining-websites je zal helpen om zonder risico lid te worden van een cloud mining-community. Ons team wenst u veel succes met het maken van uw digitale passieve inkomen!

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN