Deze altcoins

Deze vijf altcoins zien er enorm bullish uit, aldus analist

De veel gevolgde crypto-analist en -handelaar, Scott Melker, vertelde zijn ruim 670.000 Twitter-volgers dat een explosieve altcoin er nog steeds bullish uitziet, terwijl hij tevens vier andere interessante altcoins onder de loep nam.

De analist begon met aangeven dat hij verwacht dat het smart contract-platform Avalanche (AVAX) een nieuwe all-time high boven de $100 zal bereiken, na het opnieuw testen van belangrijke ondersteuning rond $80. Hij tweette:

“Nieuwe all-time high. Zoek naar de ondersteuningsflip. Waanzinnig bullish grafiek, niets anders dan hogere dieptepunten en hogere hoogtepunten.”

De volgende munt die de analist op zijn radar heeft is Binance Coin (BNB), de utility-token die het Binance-ecosysteem aandrijft. Volgens Melker zal BNB een nieuwe all-time high van bijna $700 bereiken. Hij tweette het volgende:

“Heeft een tekening gemaakt, de prijs deed hetzelfde.”

De derde altcoin op de lijst van Melker is de andere ‘Ethereum killer’ Polkadot (DOT). De analist gaf aan dat de Polkadot koers klaar is om naar een nieuwe recordhoogte te stijgen boven de $60, na het omzetten van de weerstand op $50 in ondersteuning:

“Leuke hertest voor nu.”

Melker gaf tevens aan dat hij het decentrale muziekstreamingprotocol Audius (AUDIO) nauwlettend in de gaten houdt. Volgens de crypto-analist heeft AUDIO nog een weerstand over van $4,99, nadat het de diagonale weerstand had weggenomen die de markt meer dan twee maanden bearish hield. Hij tweette:

“Hij gaat er voor.”

De laatste munt op de radar van Melker is het bekende metaverse-project Star Atlas (ATLAS). Volgens de cryptostrateeg zou een beweging boven de weerstand van $0,17 ATLAS waarschijnlijk naar zijn doel doen stijgen boven $0,24. Hij zei het volgende:

“Een van mijn grotere posities, langetermijninvestering en niet van plan om in de komende jaren te verkopen. Maar als je handelt, zou een doorbraak van deze weerstand het moeten laten opstijgen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN