Bitcoin

Analist noemt $1 miljoen Bitcoin koers onvermijdelijk

De populaire econoom en cryptocurrency-analist Alex Krüger heeft in een recent interview met YouTuber Scott Melker zijn vooruitzicht voor Bitcoin (BTC) voor de komende weken en maanden gedeeld. Zo gaf hij aan dat hij denkt dat de Bitcoin koers uiteindelijk een prijskaartje van $1 miljoen zal behalen. Hij gaf het volgende aan:

“Een miljoen Bitcoin? Ik denk dat het zal gebeuren, zeer zeker. Ik heb geen idee wanneer. Ik denk dat het daar ver weg is.”

De crypto-analist onthulde in het interview ook zijn prijsdoel voor het einde van het jaar voor de grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie:

“$100.000 tegen het einde van het jaar is mogelijk. Ik denk dat het zeer onwaarschijnlijk is – of laten we het zo zeggen, het is onwaarschijnlijk – het is niet erg onwaarschijnlijk. Ik dacht dat het onder normale omstandigheden een waanvoorstelling was. Maar dit zijn geen normale omstandigheden.

We hebben net een hele reeks ETF’s (exchange-traded funds) goedgekeurd en dat heeft alles veranderd, denk ik. Dus mijn basisscenario is meer $75.000 – $85.000. Kunnen we echter tegen het einde van het jaar 100.000 dollar bereiken? Dat kunnen we zeker.”

Krüger gaf tevens aan dat Bitcoin over een decennium zou kunnen uitgroeien tot een grotere activaklasse dan goud. Hij zei hier het volgende over:

“Bitcoin wordt een aanwinst. Het kan over 10 jaar groter zijn dan goud. Ik denk dat de rol van Bitcoin eigenlijk concurreert met goud. Het is het goud van de jongere generaties.”

De econoom voegde eraan toe dat cryptocurrencies in de nabije toekomst beter zullen blijven presteren dan andere activa:

“Ik denk eigenlijk nog steeds dat crypto over een lange tijd de best presterende activaklasse zal blijven. Over tijdsperioden heen eigenlijk.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN