Altcoin analyse

Solana zal $900 bereiken in deze cyclus, aldus analist

De pseudonieme cryptocurrency-analist Smart Contracter heeft op Twitter aan zijn 178.600 Twitter-volgers aangegeven dat hij er stellig van overtuigd is dat Solana (SOL) deze cyclus $900 zal bereiken, wat een stijging van 275% zou betekenen ten opzichte van de huidige waarde van $233. De analist ging tevens verder met aangeven dat hij bullish is op de native cryptocurrency van Binance, BNB.

De analist ging van start met het analyseren van de ‘Ethereum killer’ Solana. Hij gebruikte de Solana-futuresgrafiek om aan te tonen dat SOL sneller herstelde van een dip dan Ethereum (ETH), nadat beide tokens deze week nieuwe all-time highs hadden bereikt. Hij tweette het volgende:

“SOL wederom de eerste om te herstellen en ATH te maken, had het niet eerder vandaag kunnen doen zonder al die zure ETH maxi’s, we danken jullie.”

De handelaar vervolgde zijn verhaal door aan te geven dat de SOL/ETH-grafiek kan worden gebruikt om te proberen een ideale rotatie van Solana naar Ethereum te timen. Hij tweette:

“Update: SOL stijgt nog steeds tegen USD, BTC en ETH, duidelijk de winnaar hier. Als winst maxi, terug naar ETH nadat SOL/ETH een nieuwe ATH heeft gemaakt. Dit wordt een goddelijke rotatie voor ETH naar $20.000.”

Zoals gezegd steeg SOL deze week naar een recordhoogte. De munt wist een nieuwe all-time high van $249,64 neer te zetten, maar is nu teruggekeerd naar ongeveer $236. Dit is echter nog steeds bijna 25% hoger dan een wekelijks dieptepunt van $187.

De veel gevolgde analist ging verder met aangeven dat hij het bekende blockchain-platform vanuit de cryptocurrency Binance, Binance Coin (BNB). Smart Contracter gaf aan dat de munt onder de radar veel goede signalen laat zien. Hij zei het volgende:

“Weer een solide uitbraak op BNB en geen ziel op de TL die erover praat.”

Hij ging verder met:

“BNB, de stille moordenaar.”

De koers van de bekende crypto-beurs wist vandaag wederom een mooie stijging neer te zetten. De munt staat op het moment van schrijven op $612, wat een stijging van ongeveer 11% is in de afgelopen 24 uur.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN