Bakkt gaat nu ook Ethereum aanbieden aan klanten

Het crypto-bewaarplatform van Wall Street, Bakkt, heeft aangekondigd dat het uit gaat breiden van Bitcoin (BTC) naar Ethereum (ETH), aldus het bedrijf in een verklaring.

Bakkt Holdings is eigendom van en wordt geëxploiteerd door de Intercontinental Exchange en is één van de grootste gereguleerde cryptocurrency-platforms die Bitcoin-diensten aan zijn klanten leveren. De portfolio van beschikbare digitale activa zal binnenkort echter verdubbeld worden, zoals het bedrijf vandaag aankondigde.

Het gaf aan dat het binnenkort haar klanten de mogelijkheid zal bieden om ETH naast BTC te kopen, verkopen of verzenden, waardoor de op een na grootste cryptocurrency gemakkelijker beschikbaar zal worden voor traditionele investeerders. De CEO van Bakkt, Gavin Michael, gaf het volgende aan:

“Bij Bakkt is het bieden van flexibele mogelijkheden voor gebruikers om van hun digitale activa te genieten een top prioriteit, en het toevoegen van Ethereum brengt een populaire en groeiende cryptocurrency naar onze selectie. Bakkt-gebruikers hebben al genoten van de mogelijkheden van de app om Bitcoin te profiteren en we zijn ervan overtuigd dat onze toevoeging van Ethereum een ​​aanvulling zal zijn op ons groeiende ecosysteem van partners en activa.”

Onlangs kondigde Bakkt een samenwerking aan met Mastercard waarmee hun klanten BTC kunnen integreren in hun verkoopsysteem. Deze toevoeging van ETH betekent vermoedelijk dat Mastercard-verkopers kunnen kiezen of ze BTC, ETH of beide willen gebruiken.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!