Ethereum koers

CryptoCoinTalk: Ethereum koers enorm sterk – $5.000 binnen handbereik!

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Ethereum (ETH) analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

De Ethereum koers ziet er fantastisch uit. In de meeste gevallen wanneer de Ethereum koers sterk aan het stijgen is gaan veel altcoins mee en dat is wat we momenteel ook volop zien gebeuren in de altcoinmarkt. We gaan vandaag weer een blik werpen op de stand van zaken omtrent Ethereum.

LET OP: dit is géén financieel advies!

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Weekgrafiek

Over de weekgrafiek kunnen we kort, maar krachtig zijn: Gewoon knetter bullish! We hebben recentelijk een nieuwe all time high gezien op de Ethereum koers. Verder hebben we een higher high neergezet en pushen we nu verder omhoog. Mochten we een correctie gaan zien mogen we in principe helemaal terugvallen richting de $3.923. Uiteraard, als we echt heel bullish zijn, zien we dat liever gewoon niet gebeuren. Hoe minder pullbacks we zien hoe sterker de trend is. De prijstargets van de fib extensies staan rechts op de grafiek. Deze kun je prima aanhouden als plek om stukjes winst te nemen.

Bron: TradingView

Daggrafiek

Op de daggrafiek valt er ook weinig bijzonders te melden. Hebben ook de vorige dagelijkse high perfect teruggetest (zie schematische weergave rechts) en hebben nu continuatie omhoog laten zien. Ook op de daggrafiek bij de Ethereum koers zie ik het liefst dat we boven de $3.923 blijven. Al met al kijk ik naar continuatie omhoog en verwacht ik dat we de komende weken de $5.000+ gaan opzoeken.

Bron: TradingView

1-uur-grafiek

Mochten we iets van een terugtest gaan zien kun je een scalppositie innemen op de $4.377, waarbij we de lokale voorgaande highs in combinatie met de 1-uur-support terugtesten. Denk ten alle tijden aan het plaatsen van de stoploss. De Ethereum koers lijkt ver weg van onze entry, maar in feite is dit slechts 3.5% omlaag.

Bron: TradingView

Conclusie

Kortom, Ethereum ziet er echt super sterk uit, dus weinig redenen tot zorgen. Uiteraard bestaat er geen garantie, vooral niet in crypto. Dus zorg dat je ten alle tijden rekening houdt met de hoeveelheid exposure die je hebt en denk aan je stoploss! Trade safe!

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN