Crypto analyse

CryptoBenelux video: Shiba Inu niet te stoppen en XRP ziet ook bullish uit!

In deze video ga ik de koers van Shiba Inu (SHIB) en Ripple (XRP) met jullie doornemen. Shiba Inu bewijst zijn top meme-crypto-status door wederom een flinke stijging te laten zien afgelopen week. Tevens lijkt XRP eindelijk uit zijn slaap te komen en een flinke stijging te kunnen maken.

Bekijk snel deze video om erachter te komen en vergeet niet te abonneren op ons kanaal!

10% handelskorting op Binance! Maak een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting via de onderstaande link! Meld je nu meteen aan!

1.000 euro handelskorting op Bitvavo! Gemakkelijk en snel cryptocurrencies kopen via een broker? Dat kan direct via Bitvavo en via onze onderstaande link betaal je over de eerste €1.000 geen handelskosten! Meld je nu meteen aan!​​

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN