Polkadot koers analyse

THORchain (RUNE) maakt zich klaar voor een stijging, aldus Coin Bureau

De gastheer van de populaire cryptoshow “Coin Bureau”, ook wel bekend als “Guy”, heeft een recente video aangegeven dat $RUNE, de oorspronkelijke cryptocurrency van gedecentraliseerde cross-chain liquidy protocol THORchain, klaar is voor enorme winsten in de komende maanden.

Guy begon met aangeven dat de cryptocurrency-industrie steeds meer begon te lijken op “een andere tak van het bestaande financiële systeem”, met meer projecten die het know-your-customer (KYC) -beleid, bewakingsmethoden en centralisatie toepassen. Hij zei het volgende:

Naarmate de tijd verstrijkt, begint cryptocurrency eruit te zien als een nieuwe arm van het bestaande financiële systeem. Overal waar je gaat, moet je KYC [ken uw klant] verstrekken. Bij bijna alle diensten die je gebruikt, is een tussenpersoon betrokken en alles wat je doet wordt getraceerd tot op het bot.”

De gastheer van Coin Bureau noemde de trend naar surveillance en centralisatie “op zijn zachtst gezegd zorgwekkend”. Guy identificeerde THORChain als een project dat “werkt om deze industrie vrij te houden” en daarmee klaar om te profiteren van investeerders die gedecentraliseerde inspanningen willen ondersteunen.

Guy legde ook uit hoe de blockchain van het project was vernieuwd, nadat een reeks hacks in juni het ontwikkelingsteam dwong om hun protocol opnieuw te evalueren, en gaf vervolgens drie redenen voor de recente rally van $RUNE:

“Ten eerste, nu THORchain weer online is, betekent dit dat er meer cryptocurrency zal worden toegevoegd aan de verschillende kluizen van THORchain. Omdat THORchain-nodes 1,5 keer de waarde van RUNE moeten inzetten voor de waarde van de cryptocurrency in de kluizen van THORchain, creëert dit koopdruk voor RUNE naarmate er meer crypto in deze kluizen wordt gestort.

Ten tweede moeten liquiditeitsverschaffers van THORchain die de crypto in THORchain-kluizen storten, ook voor die activa een equivalent van RUNE poolen, wat betekent dat ze ook meer RUNE zullen kopen.

En ten derde moeten gebruikers van de verschillende DEX [gedecentraliseerde beurs] frontends van THORchain alle transactiekosten betalen in RUNE, waardoor ze een derde vraagvector voor RUNE worden.”

Guy voorspelde dat de “sky’s the limit” voor de prijs van $RUNE vanwege de waarde van het THORChain-protocol en beweerde dat het een realistische kans had om in deze bull-cyclus met 300% te stijgen vanaf de huidige prijs.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN