Populaire handelaar adviseert deze vijf altcoins voor november

De bekende cryptocurrency-handelaar Aaron Arnold – ook wel bekend als Altcoin Daily, met ruim 1 miljoen volgers op YouTube – benoemde in een recente video zijn beste altcoin-keuzes voor de maand november.

In de nieuwe update gaf de Altcoin Daily-host aan dat hij verwacht dat Polygon (MATIC) sterk zal stijgen als bedrijven zoals Twitter werken aan projecten waarvoor Ethereum layer-2-schaaloplossingen nodig zijn. Hij zei het volgende:

“Polygon breekt uit en mikt op nieuwe recordhoogtes. MATIC lijkt klaar om nieuwe all-time highs neer te zetten, en dit komt overeen met wat we in de keten zien gebeuren. Polygon heeft zojuist een miljard transacties overschreden die allemaal zijn verwerkt in de Polygon proof-of-stake-keten. Een geweldige mijlpaal, een geweldige prestatie. Ethereum layer-2 schaaloplossingen hadden niet op een beter moment kunnen komen. Daar is vraag naar, zeker met alle adoptie die we zien.”

De handelaar is tevens ook optimistisch over het smart contract-platform Avalanche (AVAX), vooral nadat een van de oorspronkelijke rebasing-tokens, Ampleforth (AMPL), op het netwerk werd gelanceerd:

“Avalanche biedt veel stimulansen voor verschillende DeFi [decentralized finance]-protocollen om op de Avalanche-blockchain te komen en het werkt.”

Hij wees verder op het groeiende aantal adressen en transacties van Avalanche, en voegde eraan toe dat de het aantal dagelijkse actieve adressen van het netwerk zojuist een nieuw hoogtepunt van bijna 70.000 heeft bereikt, wat neerkomt op een wekelijkse toename van meer dan 100%.

Arnold vervolgde zijn video door aan te geven dat hij ook optimistisch is over het gedecentraliseerde Oracle-netwerk Chainlink (LINK) en het gedecentraliseerde peer-to-peer bestandsopslagprotocol Filecoin (FIL). Hij zei het volgende hierover:

“Ik voeg ze toe omdat ze samenwerken met veel van de leiders in deze ruimte. Ik denk dat de toekomst multi-chain is, de toekomst is interoperabel.”

Tot slot gaf de handelaar aan dat het gedecentraliseerde cross-chain liquiditeitsprotocol THORchain (RUNE), dat onlangs volume- en liquiditeitsrecords heeft gebroken, ook op zijn lijst staat. Hij gaf aan dat hij voorspelt dat het netwerk tegen eind januari meer echte Bitcoin dan Wrapped Bitcoin (WBTC) op Uniswap zal hebben.