Ripple rechtszaak

Deze twee indicatoren voorspellen een stijging voor XRP

Het blockchain-analysebedrijf Santiment heeft aangegeven dat, op basis van twee statistieken, de bekende cryptocurrency van Ripple, XRP, binnenkort in prijs zou kunnen stijgen.

Santiment gaf op Twitter aan dat een toename van het aantal adressen op het XRP-netwerk en een toename van benoemingen op social media er op wijzen dat de munt in waarde zou kunnen stijgen. Het tweette het volgende, onder vermelding van de onderstaande grafiek:

“XRP krijgt steeds meer aandacht op social media en onze gegevens laten objectief zien dat er in de maand oktober een significante toename is geweest in het aantal adressen dat op het XRP-netwerk interageert. Historisch gezien leiden deze verschillen onvermijdelijk tot prijsstijgingen.”

Bron: Santiment Twitter

Het blockchain-analysebedrijf ging verder met aangeven dat de recente prijsstijging van Bitcoin (BTC) tot een nieuwe all-time high de adresactiviteit heeft doen toenemen:

“Aangezien adresactiviteit nu met een redelijk regelmatig tempo meer dan [een miljoen] adressen blijft bezoeken, is dit een goede indicatie dat adressen naar verwachting regelmatig blijven communiceren met het BTC-netwerk om prijzen te rechtvaardigen.”

Volgens Santiment daalde de gemiddelde geïnvesteerde leeftijd van Bitcoin in de nasleep van de rally tot een recordhoogte, wat aangeeft dat markten “kunnen en zullen kunnen gedijen”. De statistiek berekent de gemiddelde leeftijd van alle Bitcoins gewogen op het moment dat ze werden gekocht. Het gaf het volgende aan:

“De gemiddelde leeftijd van [Bitcoin] geïnvesteerd in dollar ziet de grootste daling in leeftijd sinds maart, met een daling van 3,3 dagen in de afgelopen week. In de meeste historische bullruns is een langere dip in de gemiddelde dollar-leeftijd een primaire indicatie dat markten kunnen en zullen kunnen gedijen doordat voorheen inactieve adressen eindelijk grote hoeveelheden tokens beginnen te circuleren.”

De koers van XRP heeft het het afgelopen jaar moeilijk gehad. Terwijl andere munten flinke stijgingen door wist te maken, is de koers van de munt stil blijven staan. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat het moederbedrijf Ripple Labs al tijden verwikkeld is in een rechtszaak met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Een mogelijke prijsstijging van de XRP koers, zal dan ook goed nieuws zijn voor de trouwe supporters van de munt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN