Algorand review

Algorand kan complexe use-cases in de echte wereld aansturen, aldus Anthony Scaramucci

SkyBridge Capital-oprichter Anthony Scaramucci heeft in een nieuw interview met Real Vision aangegeven dat de bekende Ethereum-concurrent Algorand (ALGO) goed uitgerust is om complexe use-cases in de echte wereld aan te sturen. Hij ging zelfs zo ver dat hij aangaf dat het gedecentraliseerde blockchain-netwerk de consumptiegoederensector nieuw leven in kan blazen. Hij legde het als volgt uit:

“Als je American of Delta vliegt, bouw je mijlen op. Je gebruikt ze misschien wel of niet. Ze staan ​​op de balans van Delta en zijn gemarkeerd als een verplichting. En om welke reden dan ook, je gebruikt ze niet, maar je kunt ze niet ontgrendelen.

Wat als we een munt zouden maken die die mijlen van uw rekening zou kunnen halen in ruil voor deze munt? Dan zou deze munt iets universeels hebben waar je boodschappen mee kan doen, of je kan iets [anders] kopen.

Wat zou echter de beste blockchain zijn om voor zoiets te gebruiken? Naar mijn mening zou het Algorand zijn.”

Vorige maand trad SkyBridge toe tot het handelsplatform van NAX om een ​​nieuw partnerschap te vormen genaamd UNLOX. Scaramucci gaf dan ook aan dat de nieuwe onderneming zal samenwerken met ALGO en tegelijkertijd zal investeren in traditionele financiële diensten, kunst en andere alternatieve activa. Hij zei:

“We identificeren activa die doorgaans zijn vergrendeld, en we ontgrendelen ze. Ik zei dat ik een fonds wil inzamelen, een op ALGO gebaseerd fonds dat meedoet. We hebben tot nu toe $100 miljoen opgehaald, met een maximum van $250 miljoen.

Ik heb een Bitcoin [BTC]-fonds. Ik heb een Ethereum [ETH]-fonds. En binnenkort hebben we een ALGO-fonds. En ik denk dat dit drie grote blockchains zijn, cryptocurrencies die gaan winnen en de toekomst vormgeven.”

Hoe denken jullie over de uitspraken van Scaramucci? Zijn jullie het met hem eens of gokken jullie toch op een andere cryptocurrency? Laat het weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN