Ethereum

Ethereum klaar voor een nieuwe all-time high?

De populaire cryptostrateeg en -handelaar, bekend als Kaleo, voorspelt dat Ethereum (ETH) op korte termijn een nieuw record zal neerzetten. De analist vertelde namelijk zijn 411.000 Twitter-volgers dat het toonaangevende smart contract-platform Ethereum zich opmaakt om zijn laatste weerstandslijn uit te schakelen in een poging een nieuw record te bereiken. Hij tweette het volgende:

“ETH/Ethereum. $5.000+ sneller dan je denkt.”

Vervolgens keek de analist naar de ETH/BTC-grafiek. Kaleo gaf aan dat het paar er bullish uitziet, ondanks de veerkracht van Bitcoin (BTC). Hij tweette:

“Ik ga niet liegen, man, alts reageren veel beter dan ik had verwacht op Bitcoin >$60.000. Nog steeds een raadsel wat er zal gebeuren als het weer in prijsontdekking is, maar voor nu – deze ETH/BTC-grafiek ziet er solide uit.”

Kaleo is echter niet de enige die bullish is op Ethereum. Zo gaf de populaire crypto-analist en -handelaar, Inmortal, ook aan dat Bitcoin enige tijd kan consolideren, terwijl Ethereum het ​​altseason kan inluiden. Hij tweette het volgende:

“BTC consolideert een paar weken rond de $60.000, waarna ETH altcoins naar de hemel zal leiden.”

Zijn jullie ook bullish op Ethereum? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN