Ethereum klaar voor een nieuwe all-time high?

De populaire cryptostrateeg en -handelaar, bekend als Kaleo, voorspelt dat Ethereum (ETH) op korte termijn een nieuw record zal neerzetten. De analist vertelde namelijk zijn 411.000 Twitter-volgers dat het toonaangevende smart contract-platform Ethereum zich opmaakt om zijn laatste weerstandslijn uit te schakelen in een poging een nieuw record te bereiken. Hij tweette het volgende:

“ETH/Ethereum. $5.000+ sneller dan je denkt.”

Vervolgens keek de analist naar de ETH/BTC-grafiek. Kaleo gaf aan dat het paar er bullish uitziet, ondanks de veerkracht van Bitcoin (BTC). Hij tweette:

“Ik ga niet liegen, man, alts reageren veel beter dan ik had verwacht op Bitcoin >$60.000. Nog steeds een raadsel wat er zal gebeuren als het weer in prijsontdekking is, maar voor nu – deze ETH/BTC-grafiek ziet er solide uit.”

Kaleo is echter niet de enige die bullish is op Ethereum. Zo gaf de populaire crypto-analist en -handelaar, Inmortal, ook aan dat Bitcoin enige tijd kan consolideren, terwijl Ethereum het ​​altseason kan inluiden. Hij tweette het volgende:

“BTC consolideert een paar weken rond de $60.000, waarna ETH altcoins naar de hemel zal leiden.”

Zijn jullie ook bullish op Ethereum? Laat het ons weten op onze socials!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!