Dogecoin

Dogecoin lijkt klaar om uit te breken, aldus analist

De veel gevolgde crypto-analist Justin Bennett heeft op Twitter aangegeven dat Dogecoin (DOGE) klaar zou kunnen zijn om het volgende kritieke niveau te bereiken, ongeveer 37% boven de huidige prijzen, aangezien de munt probeert te breken uit een lange dalende weerstandslijn waar het sinds mei tegenaan loopt. Hij tweette:

“DOGE lijkt er klaar voor (zolang $BTC meewerkt). Moet gewoon boven de 0,27 komen op de dagelijkse sluiting om de weg richting 0,34+ te openen.”

Op de korte termijn denkt Bennett dat DOGE het niveau van $0,26 moet omzetten in ondersteuning en boven $0,27 moet sluiten, voordat het verder kan gaan naar zijn aanvankelijke doel van $0,34.

Bitcoin koers moet $60k handhaven

Kijkend naar de Bitcoin koers, gaf de analist aan dat het vermogen van BTC om het niveau van $60.000 te handhaven een groot blijk van kracht is die grote implicaties zou kunnen hebben in de bredere markten. Hij tweette:

“Hoewel de wekelijkse kaars van BTC er misschien niet geweldig uitziet, hield hij toch boven de $60k. Dat is waar ik naar op zoek was. Betekent niet dat we geen terugtrekking meer kunnen zien voordat er verder opwaarts potentieel is, maar het betekent wel dat $60k als ondersteuning wordt aangehouden op wekelijkse afsluitingsbasis. Dat is groot nieuws.”

Vergeet de Bitcoin-dominantie niet

Bennett ging verder met aangeven dat hij ook zijn oog op de Bitcoin-dominantie heeft, die de marktkapitalisatie van BTC vergelijkt met de rest van de cryptomarkt. Hij zei dat het van een ondersteuningsniveau is teruggekaatst en momenteel op weg is naar boven:

“BTC.D stuitert van 44,5% ondersteuning. Verrassing, verrassing.”

Hij ging verder met:

“Dit is niet per se een slechte zaak voor altcoins. Zullen ze lijden als BTC.D weer opwarmt? Op korte termijn en tegen BTC, ja. Maar de kracht van Bitcoin is de komende maanden enorm bullish voor alts.

Fiat -> Bitcoin -> Altcoins”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN