Bitcoin Nieuws

Ethereum zal komende peroide slechter presteren dan Bitcoin, aldus analist

In de meest recente Technical Roundup-nieuwsbrief van de anonieme cryptocurrency-analist DonAlt, werd aangegeven dat de Ethereum koers waarschijnlijk slechter zal presteren tijdens een uitbraak van Bitcoin (BTC), maar dat het later de koningsmunt zal overtreffen als de markt een “meermaandelijkse opwaartse trend” volgt. Er werd het volgende aangegeven:

“Naarmate Bitcoin voldoende wordt gepompt (zeer technische term), druppelt het risico naar lagere marktkapitalisaties, waaronder Ethereum. Vanuit technisch oogpunt bevindt de markt zich tussen ondersteuning (laag-midden $3000) en weerstand ($4000).

Gezien de relatieve sterkte van de markt en de nabijheid van nieuwe all-time highs, is een uitbraak van het bereik waarschijnlijker dan een uitsplitsing van het bereik. Over het algemeen zijn triple-tops geen dwingende weerstandsstructuren, vooral die die zich vormen op eerdere all-time highs.”

De Ethereum koers staat op het moment van schrijven op ongeveer $4.150, een stijging van meer dan 16% in de afgelopen week. De op een na grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie bereikte in mei zijn hoogste punt ooit van $4.356. DonAlt gaf aan dat het echter verstandiger is om de komende tijd op Bitcoin in te zetten:

“Als je een long opent op Ethereum en je hebt gelijk, verdien je waarschijnlijk minder geld dan wanneer je long gaat op Bitcoin. Als je long gaat op Ethereum en je hebt het mis, verlies je waarschijnlijk meer geld dan wanneer je long gaat op Bitcoin.

Onze overtuiging hierover is niet ongelooflijk hoog, maar de kans op een Bitcoin-dominante uitbraak is het overwegen waard.”

Hij ging echter verder dat het op lange termijn interessanter is om op Ethereum in te zetten:

“Naar onze mening zal de tijd om naar Ethereum te kijken komen zodra het stof omtrent de uitbraak is neergedaald.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN