Bitcoin nieuws

Wat zijn de volgende stappen voor de Bitcoin koers?

De bekende cryptocurrency-analist Benjamin Cowen heeft in een recente strategiesessie aangegeven dat de Bitcoin bears zich zorgen maken omdat de technische gegevens van de Bitcoin koers er steeds overtuigender bullish uitzien. Hij ging verder met aangeven dat handelaren die anticiperen op een bearmarkt sinds Bitcoin in mei werd gecorrigeerd, bijna geen manieren meer hebben om dit in de grafieken te rechtvaardigen. Hij zei het volgende:

“De bears hebben bijna geen lijnen meer om opnieuw te tekenen. Ik heb ze in de buurt gezien, ze worden een beetje schichtiger dan een paar weken geleden, maar het is slechts een kwestie van tijd voordat de bears de handdoek in de ring moeten gooien, want op dit moment denk ik dat ze aan levensondersteuning zitten.”

Hij ging verder met:

“Wat weten we van Bitcoin? De tijd staat aan onze kant. Wat er morgen ook gebeurt, wat er ook gebeurt volgende week, wat weten we? De tijd staat aan onze kant. Door de bomen het bos niet meer missen, blijf gewoon gefocust, er is niets veranderd. Uiteindelijk denk ik dat Bitcoin zal zegevieren en veel hoger zal evolueren dan een zeer bescheiden $64.000- $65.000.”

De analist ging verder met aangeven dat zijn “Cowen Corridor” -indicator, die bedoeld is om te fungeren als een indicator die de onderkant en bovenkant van elke Bitcoin-trend laat zien, suggereert dat BTC zich richt op $103.000. De onderkant van de range is echter $26.000 – maar hij zei dat hij betwijfelt of Bitcoin daar naartoe gaat.

Andere analist verwacht correctie

Niet iedereen is echter zo bullish als Cowen. Zo gaf de bekende crypto-handelaar Tone Vays in een recente livestream aan dat, ondanks het feit dat de Bitcoin koers zeer snel stijgt met zijn dagelijkse en wekelijkse grafieken, een correctie aan de horizon staat. Hij zei het volgende:

“Het is waarschijnlijk een goed moment om je winst te nemen voor een pullback, omdat het veel te snel veel te ver gestegen is. Drie weken geleden was de prijs de helft van wat het nu is … we stijgen vrij snel en er zal een terugval zijn … maar op dit moment is de weekgrafiek volledig bullish en je hebt nog steeds ruimte.”

Vays gaf verder aan dat met zo’n snelle stijging de kans op een val groter is. Hij voorspelde dan ook een terugval naar ongeveer $53.000 of $54.000, terwijl hij hoopvol bleef over zijn doel voor het einde van het jaar:

“Bitcoin ziet er geweldig uit, ik denk nog steeds halverwege de jaren 60 voor een dubbele top met april, een terugval naar misschien midden jaren 50, en dan heb ik nog steeds een kans om gelijk te hebben over die $ 100.000 aan het einde van het jaar. Ik ben nog steeds optimistisch.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN