Bitcoin Nieuws

Onderzoek: Polkadot, Solana en Polygon het meest populair onder handelaren

Een nieuw onderzoek vanuit Real Vision heeft onthuld dat crypto-handelaren het meest optimistisch zijn over 13 altcoins, waaronder Polkadot (DOT), Solana (SOL) en Polygon (MATIC).

De Real Vision Exchange Crypto Survey is ontworpen om het sentiment onder beleggers te volgen door deelnemers 30 tokens te laten scannen en te kiezen of ze voor elke tokens een overwogen of onderwogen toewijzing willen hebben. Het onderzoek werd uitgevoerd door Real Vision Bot, gemaakt door twee onafhankelijke ontwikkelaars en gestimuleerd door macrogoeroe Raoul Pal.

Real Vision Bot verduidelijkt dat de deelnemers niet noodzakelijkerwijs de cryptocurrencies hebben waarop ze hebben gestemd. Het gaf hier het volgende over aan:

“Ze kunnen natuurlijk stemmen op basis van hun eigen standpunten, maar ook gewoon op basis van hun sentiment of toekomstgerichtheid. Er zijn veel redenen waarom het eigen portfolio misschien niet 1:1 de voorkeurstoewijzing is.”

Resultaten van de stemming die op de eerste twee dagen van deze week plaatsvonden, geven aan dat handelaren de voorkeur geven aan een overwogen portefeuille die bestaat uit smart contract-platforms Polkadot en Solana, evenals Ethereum-schaaloplossing Polygon.

Als we verder naar beneden kijken, dan is te zien dat het schaalbare en interoperabele ecosysteem Cosmos (ATOM) op de vierde plaats staat en de smart contract-platforms Terra (LUNA) en Cardano (ADA) staan op de vijfde plaats.

Traders hebben ook overwogen toewijzingen voor gedecentraliseerd oracle-netwerk Chainlink (LINK), Ethereum-concurrent Avalanche (AVAX), op Ethereum gebaseerde token Enjin Coin (ENJ) en gedecentraliseerde beurs Uniswap (UNI) voor respectievelijk de zesde, zevende en achtste plaats.

Tevens staan op de negende plaats ​​grensoverschrijdende betalingsoplossingen Stellar (XLM) en XRP, evenals een gedecentraliseerd opslagnetwerk (FIL).

Kijkende naar de bovenstaande resultaten, valt direct op dat Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) opvallend afwezig zijn in de lijst. Pal benadrukte echter dat de gemeenschap verantwoordelijk is voor die afwezigheid:

“Wij zijn het niet – het is de gemeenschap die de toewijzing maakt … Jullie, om precies te zijn.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN