Ethereum nieuws

CryptoCoinTalk: Ethereum koers op weg naar $5.000

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Ethereum (ETH) analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

Vroeger als klein jochie had ik de lievelingskleur blauw. Geen idee waarom, maar de kleur blauw sprak mij aan. Nu, heel wat jaartjes verder, is er maar één kleur waar ik echt vrolijk van word. Dit is een kleur waar naast mij nog vele anderen ook vrolijk van worden. En dat is natuurlijk de kleur groen. Een kleur die we de afgelopen dagen gelukkig weer op grote schaal voorbij zien komen. En wat geeft dat een lekker gevoel zeg! Afijn, genoeg van dat geneuzel. Tijd om een duik te nemen in de technicals van de Ethereum koers!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Weekgrafiek

De weekgrafiek schreeuwt gewoon om continuatie omhoog. We hebben een aardige correctie gezien nadat we de vorige all time high getest hebben, maar naderen datzelfde prijsgebied wederom en dat is een teken van sterkte. Er is veel koopbereidheid en dat is terug te zien in de candles. Het zou mij persoonlijk niet verbazen als we de komende weken weer nieuwe all time highs gaan neerzetten op de Ethereum koers. Uiteraard hangt dat ook samen met wat de Bitcoin koers doet. Belangrijkste horde om te nemen op de weekgrafiek is de vorige high rond de $3.951.

Bron: TradingView

4-uur-grafiek

We gaan gelijk een stuk verder inzoomen richting de 4-uur-grafiek, want daar liggen momenteel interessante kansen om van te profiteren. Ik zie twee instapmogelijkheden op de Ethereum koers ALS we een terugtest gaan maken. Ik wil dus ook benadrukken dat ik niet per sé verwacht dat we gaan corrigeren, maar ALS we gaan corrigeren wil ik daarvan profiteren. Dat kan op de volgende twee punten:

  1. De vorige high in combinatie met de 4-uur consolidatiecandle, rond de $3.664-$3.610.
  2. De higher low entry op de 1-uur-support zone, rond de $3.470-$3.441.

Op beide instappunten ga ik een instap nemen. Serieuze horde zal daarna de $3.901-$3.952 zijn, wat oplijnt met de wekelijkse resistance.

Bron: TradingView

Conclusie

Kortom, ik ben momenteel zeer bullish op de Ethereum koers. Voor een fatsoenlijke instap wil ik graag wel eerst een tijdelijke correctie zien richting één van de aangegeven zones. Al met al verwacht ik daarna nieuwe all time highs en wellicht zelfs een Ethereum koers prijs van $5.000 of meer!

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN