Bitcoin koers

Bitcoin koers zal een sterk laatste kwartaal hebben, aldus analist

In het laatste rapport van Blockware Intelligence heeft on-chain analist William Clemente aangegeven dat Bitcoin (BTC) op de onmiddellijke korte termijn een terugval zou kunnen zien voordat een bullish momentum aanhoudt. De analist ging verder met stellen dat meerdere factoren, waaronder whales die winst nemen en zeer liquide entiteiten die BTC in bezit nemen, kunnen wijzen op een kwetsbaarheid voor de koningsmunt. Hij zei het volgende:

“Kortetermijnvooruitzichten: sommige munten zien overgaan van liquide naar zeer liquide entiteiten, wisselkoersstromen neutraal, sommige whales nemen winst, financiering stijgt terwijl marktkapitalisatie/OI (open interest) toeneemt. Ik zou niet verbaasd zijn om op korte termijn een terugval te zien tot ongeveer $53.000 en op zijn laagst een hertest van PoB (punt van uitbraak).”

Aan de andere kant zien de langetermijnvooruitzichten van de Bitcoin koers er, volgens Clemente, om een ​​aantal redenen aanzienlijk bullish uit:

“Macro: zeer bullish. Aanboddynamiek (HODLing-gedrag) blijft sterk, hash komt terug op het netwerk, retail nog steeds uit de markt. Sta nog steeds achter mijn visie van een sterk Q4.”

Clemente houdt ook nauwlettend in de gaten wat volgens hem een ​​van zijn favoriete grafieken is. De analist zei dat de hoeveelheid Bitcoin die LTH’s (langetermijnhouders) hebben verworven, een recordhoogte heeft bereikt, wat een teken zou kunnen zijn dat er een aanbodschok en een daaropvolgende prijspiek in het verschiet ligt:

“De methodologie voor deze statistiek is dat wanneer LTH’s een voldoende groot deel van het aanbod opsluiten, er een aanbodsqueeze-effect op de markt is. De ratio heeft het hoogste niveau ooit bereikt, wat extreem bullish is.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN