Ethereum EIP-1559

Ethereum koers kan met 700% stijgen als dit scenario zich uitspeelt

De veel gevolgde cryptocurrency-investeerder en -analist Justin Bennett heeft in recente tweets zijn bullish “wat als”-scenario gedeeld, waarin hij aangaf dat de Ethereum koers de komende maanden met meer dan 700% kan exploderen. Hij deelde namelijk een grafiek waarin te zien is dat de nummer twee cryptocurrency zich momenteel in een enorm stijgend kanaal bevindt dat al begon in maart 2020. Hij tweette:

Op basis van de grafiek stuiterde de Ethereum koers van de bodem in de buurt van het niveau van $2700 en baant zich nu een weg naar de top van het kanaal. Mocht deze voorspelling uitkomen, dan zou Ethereum rond mei 2022 rond het niveau van $30.000 kunnen handelen, wanneer het aan de top van het stijgende kanaal van Bennett handelt. Dit zou op zijn beurt een winst van 735% vertegenwoordigen ten opzichte van de huidige prijs van ETH.

Maak nu een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting!

De analist gaf verder aan dat de altcoin-markt in het algemeen enkele gouden kansen biedt. Hij zei dat zolang Bitcoin zijn bullish momentum kan behouden, altcoins zoals gedecentraliseerd supply chain management-platform VeChain (VET) een nieuwe stap kunnen maken:

“VET heeft sinds september twee valse breaks gehad. Dinsdag herstelde het echter de trendlijn van april. Zolang $BTC zich blijft gedragen, is dit het moment om te laden op altcoins die achterblijven, IMO.”

Kijkend naar Bitcoin (BTC), identificeerde de crypto-analist tevens enkele belangrijke prijsniveaus voor de koningsmunt. Volgens Bennett is er nog één hindernis voordat de all-time highs worden bereikt:

“Laatste horde voor $60.000+. [BTC] heeft een sluiting van meer dan $54.300 nodig om het om te draaien naar ondersteuning.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN