Ethereum

Ethereum koers is flink gestegen, maar komt er een pullback aan?

Het sentiment in de cryptomarkt is positief en bulls hebben de cryptomarkt weer overgenomen. Dit zien we direct terug in de Ethereum (ETH) koers, want in de afgelopen 7 dagen heeft ETH een stijging van meer dan 20% geboekt.

Ook het marktaandeel van Ethereum groeit gestaag. De marktdominantie lag in april nog rond de 11% en bevindt zich op dit moment rond 18,3%. Nog steeds minder dan de helft van de Bitcoin markt, maar een stijging van meer dan 1% ten opzichte van het dieptepunt van 17% van vorige maand. Op het moment van schrijven wordt Ethereum voor $3.380 verhandeld, wat een daling van 2% is in de afgelopen 24 uur.

Gemakkelijk en snel Ethereum kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Ethereum pullback in de maak?

Volgens de prominente crypto-analist @CredibleCrypto, met 246.000 volgers op Twitter, kan de Ethereum koers nog een pullback maken. In een bericht die hij op Twitter deelde zei de analist dat ETH bezig is met het vormen van een head and shoulder patroon. De analist merkte op, dat als dit patroon uitspeelt, de Ethereum koers nog richting het $2.900 niveau kan dalen.

“Reversal gestart. Geef me nu een higher low en een inverse head and shoulder actie en laten we het teruggaan naar de nieuwe ATH.”

Ethereum

Bullish continuation na een pullbackje?

In gesprek met MSDaan (klik hier voor zijn Twitter kanaal) vroegen wij hem om zijn visie op de Ethereum koers. Hij zei:

“Wanneer we de fibonacci.extension opnieuw tekenen zien we de volgende S/R lijnen. Bovendien zien we dat de fib 0.382 als resistance heeft gediend en het is Ethereum voorlopig niet gelukt om het te doorbreken. Op dit moment is er na de rejection een pullbackje gaande. Echter, gezien het sentiment, verwachten we niet dat we onder de fib 0.236 zullen vallen. We kunnen wellicht zelfs eerder bouncen en mijn verwachting is dat we de onderste Bollinger-Band zullen aanraken. De altcoins zullen dan hopelijk volgen.”

Ethereum koers

In een eerder artikel die wij plaatsten zei de bekende top-cryptostrateeg en -handelaar, bekend als CryptoCred op Twitter, dat hij optimistisch is over zowel Ethereum als Bitcoin. Hij zegt dat Ethereum een nieuw hoogtepunt zal bereiken, als het zijn weerstand bij $4.000 kan doorbreken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN