Rocket

Solana, FTT en twee andere altcoins staan op het punt om uit te breken, volgens Scott Melker

De bekende cryptocurrency-handelaar en analist Scott Melker, heeft in een nieuwe YouTube video gezegd dat Solana, FTX token en twee andere altcoins uit hun neerwaartse trend breken. Dit betekent dat deze cryptocurrencies op korte termijn aan een nieuwe rally kunnen beginnen.

Melker vertelde aan zijn 105.000 YouTube-abonnees dat het nieuwe generatie blockchainplatform Solana (SOL), klaar is om zijn all-time high te bezoeken nadat het uit zijn neerwaartse trend begint te breken.

“Solana brak die [afdalende] blauwe lijn, testte hem opnieuw als ondersteuning, op weg naar boven, met het doel hier op de hoogste hoogte ooit.” 

De tweede munt waarvan de handelaar zegt dat de correctie is beëindigd, is FTT, het utility token van de FTX exchange. FTT is een token uitgegeven door de cryptobeurs FTX exchange, die de gebruikers van de beurs extra voordelen geeft. Volgens Melker ziet FTT er bullish uit.

“Dit is FTX-token. Je hebt deze dalende blauwe lijn, duidelijke weerstand. Een, twee, drie, vier, vijf raakt die weerstand. Deze is nu aan het breken. [De] bevestiging wordt geleverd met een dagelijkse afsluiting boven deze lijn ($55).”

Volgens de grafiek die Melker deelde is het eerste doel voor FTT $63. De koers kan nog veel verder stijgen als bulls dit niveau weten te doorbreken. Het volgende doel is dan namelijk het hoogste punt ooit van $85, een stijging van meer dan 50% ten opzichte van de huidige waarde van $56.

Een andere munt die volgens Melker in de voetsporten treedt van zowel SOL als FTT, is Matic. Op 9 februari 2021 kondigde het team rond Matic de naamsverandering naar Polygon aan. Polygon beoogt een tweedelaagsoplossing (second layer) te worden.

‘MATIC [POLYGON] is die blauwe lijn nu aan het doorbreken. Zelfde idee.”

Volgens de grafiek die Melker deelde is Polygon zich aan het opmaken voor een rally naar zijn volgende weerstand van $1,70, een stijging van bijna 30% ten opzichte van de prijs van $1,31.

De laatste munt op de radar van de handelaar is het slimme contractplatform Fantom (FTM). Volgens Melker brak ook FTM uit zijn diagonale weerstand en is nu klaar voor herstel.

“FTM, dit was een inzending ($ 1,25). Doorbraak door weerstand. Test het opnieuw als ondersteuning. Op weg naar boven.” 

Melker’s grafiek laat zien dat FTM klaar is om naar het prijsniveau van $1,94 te stijgen. FTM beweegt momenteel rond $1,46, wat neerkomt op een stijging van circa 30%.

Bekijk de volledige YouTube video van Scott Melker hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN