Bitcoin Goud

Kevin O’Leary bezit meer cryptocurrency dan goud

De bekende investeerder en bovendien Shark Tank host Kevin O’Leary, heeft in een interview met Daniella Cambone van Stansberry Research gezegd, dat hij op dit moment meer cryptocurrency bezit dan goud. Verder merkte hij op dat er tegenwoordig naast Bitcoin (BTC) ook nog andere goede projecten zijn om in te investeren.

“Ik heb 5% in goud, dus crypto is voor de eerste keer meer dan goud voor mij, en ik ga mijn goud houden. Ik zie geen reden om het te verkopen. Maar in crypto is het niet meer alleen gokken op de prijs van Bitcoin (BTC). Er zijn zoveel andere manieren om te investeren, met name in blockchain projecten zoals Solana en Ethereum“, aldus Kevin O’Leary.

Tijdens het interview maakte O’Leary bekend dat crypto nu 7% van zijn beleggingsportefeuille uitmaakt. Alhoewel zijn cryptoportfolio op dit moment groter is dan die van goud, beweert hij dat het een goed idee is om blootstelling aan beide activa te hebben.

“Niets zal goud vervangen. Het zal een activaklasse blijven in portefeuilles zoals de mijne en andere als eigendom. Je kunt geen goud inzetten. Je kunt geen goud uitlenen. Tegelijkertijd heb je met crypto de mogelijkheid om het in te zetten of uit te lenen en krijg je hier een beloning voor door middel van rente.

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

Dus ik denk dat het twee verschillende activaklassen zijn. Het is leuk om te zien hoe de pers deze controverse tussen goud en Bitcoin creëert, maar het is niet relevant. Ze zijn compleet anders. Vanuit mijn perspectief is blootstelling aan beide een goed idee.”

Bekijk het interview van Kevin O’Leary hieronder:

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN