PayPal Bitcoin

PayPal introduceert nieuwe app voor cryptocurrencies

PayPal heeft de release aangekondigd van een nieuwe app die wordt gepresenteerd als een one-stop-shop voor alle digitale betalingsbehoeften van de klanten van het bedrijf.

De eerder aangekondigde super app-portemonnee van de betalingsgigant zal gebruikers toegang geven tot alle digitale financiële producten van het bedrijf. De nieuwe app ondersteunt zowel crypto- als niet-crypto-gebruik met een portemonnee-tabblad om cryptocurrency-betalingen en sparen met hoog rendement te beheren. Dan Schulman, president en CEO van PayPal, zei het volgende:

“Onze nieuwe app biedt klanten een vereenvoudigde, veilige en gepersonaliseerde ervaring die voortbouwt op ons platform van vertrouwen en veiligheid en de complexiteit wegneemt van het moeten beheren van meerdere financiële of shopping-apps, het onthouden van verschillende wachtwoorden en het bijhouden van loyaliteitsbeloningen.”

De aankondiging van PayPal gaf tevens aan dat het een samenwerking met online bank Synchrony Bank aangegaan was om via de nieuwe app een hoogrentende spaarrekening aan te bieden. Het onthulde dat klanten tot 0,40% jaarlijks procentueel rendement op hun spaargeld konden ontvangen met de nieuwe app. Tevens kunnen klanten ook hun inkomsten van de spaarrekening verplaatsen naar hun PayPal-saldo om te gebruiken bij online winkelen.

Andere genoemde functies zijn onder meer factuurbetalingen, cashback en kortingen, evenals directe stortingen. Met deze laatste functie kunnen klanten naar verluidt twee dagen eerder betalingen ontvangen. De aankondiging zei het volgende hierover:

“Bovendien biedt de nieuwe app PayPal-klanten één plek om hun factuurbetalingen te beheren, tot twee dagen eerder betaald te krijgen met de nieuwe directe stortingsfunctie van een van onze bankpartners, beloningen te verdienen en cadeaubonnen te beheren, geld te verzenden en te ontvangen naar vrienden, familie en bedrijven, betalen met QR-codes voor aankopen en beloningen in de winkel inwisselen, krediet openen en beheren, Nu kopen, later betalen, crypto kopen, vasthouden en verkopen, en om goede doelen en liefdadigheidsinstellingen te steunen waar ze om geven.”

Het voegde de volgende video aan het artikel toe:

PayPal zei ook dat het van plan is om de komende maanden meer functies aan de app toe te voegen, waaronder offline QR-codebetaling en investeringsmogelijkheden.

De aankondiging van de nieuwe klanten-app komt slechts een paar dagen nadat het bedrijf zijn debuut maakte in cryptohandel voor gebruikers in het Verenigd Koninkrijk. Het introduceerde de handel in vier grote cryptocurrencies, namelijk Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Bitcoin Cash (BCH) voor de Britse markt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN