OpenSea ontslagen

OpenSea productmanager ontslagen vanwege handelen met voorkennis

Nate Chastain, de productmanager van OpenSea, heeft het bedrijf verlaten nadat hij zich gisteren schuldig had gemaakt aan handelen met voorkennis.

Handelen met voorkennis

Op dinsdag werd hoofd van product Nate Chastain publiekelijk beschuldigd van het kopen van binnenkort gepromote NFT’s, voordat ze op de voorpagina van het platform werden getoond. Twitter-gebruiker Zuwu bracht het gedrag van Chastain aan het licht door het Ethereum-grootboek te inspecteren.

OpenSea gaf al snel toe dat een van haar medewerkers betrokken was bij het vermeende gedrag. Het had echter nog niks gezegd over de consequenties van het gedrag van de medewerker. Het zei echter gisteren het volgende in een update:

“Het gedrag van een van onze medewerkers heeft [onze verplichting jegens de gemeenschap] geschonden en gisteren hebben we zijn ontslag aangevraagd en geaccepteerd.”

OpenSea gaat het incident onderzoeken

OpenSea gaf in de update aan dat het deze kans aangrijpt om zijn operaties te verbeteren. Het zei dat het een derde partij de opdracht heeft gegeven om het incident te beoordelen en nieuwe controles op zijn activiteiten aan te bevelen:

“We vatten dit gedrag niet licht op. Toen we van dit gedrag hoorden, hebben we onmiddellijk een derde partij opdracht gegeven om het incident grondig te beoordelen en aanbevelingen te doen over hoe we onze bestaande controles kunnen versterken. Die evaluatie is aan de gang, maar we zijn vastbesloten om de aanbevelingen snel te implementeren.”

Het bedrijf zei verder dat het updates zal verstrekken als het zijn beleid wijzigt en de transparantie verbetert. Het gaf ook aan dat het “wil dat OpenSea een gelijk speelveld is” voor kopers en verkopers, iets wat erg belangrijk is, aangezien het momenteel de grootste openbare NFT-marktplaats is. Zo bereikte het in augustus een maandelijks handelsvolume van $3 miljard en het handelt transacties af voor verschillende populaire NFT-collecties, waaronder CryptoKitties en CryptoPunks.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN