Deze altcoins

Q4 gaat buitengewoon goed zijn voor cryptocurrencies, aldus Raoul Pal

Voormalig Goldman Sachs-directeur Raoul Pal heeft in een nieuw interview met Real Vision Finance aangegeven dat hij gelooft dat de resterende maanden van 2021 buitengewoon goed zullen zijn voor de cryptomarkten. Hij gaf aan dat hij verwacht dat Bitcoin en de bredere cryptomarkten tegen het einde van het jaar een grote stijging door zullen maken:

“Over het algemeen komen alle bussen in het laatste kwartaal van het jaar. Het is ieders taak om op die bussen te letten. Omdat… je niet door de bus overreden wilt worden, en je de juiste bus wilt pakken… Ik wed dat de cryptobus een raketschip is en geen bus. En dit laatste kwartaal zal buitengewoon zijn.”

Pal benadrukte verder dat een verandering in het macrolandschap in de komende maanden zal dienen als een boost die de prijs van groeiaandelen en op technologie gebaseerde activa naar grotere hoogten zal drijven:

“Ik denk ook dat [in] de macromarkt de bussen beginnen binnen te komen. Dat is de vertraging van de groei, d.w.z. verandering in het macroverhaal. Dat is alles wat we nodig hebben: positieve of negatieve verandering in het macroverhaal drijft kansen. En ik denk dat die kans komt.

Ik denk dat het zich in het rijk van zwakkere obligatierendementen bevindt, waarschijnlijk een tijdje zwakkere markten, dan meer stimulering, en dat doet de groeiaandelen ontbranden. Dat hele exponentiële tijdperk-these opnieuw, en verschuift waar mensen op gefocust zijn in markten.

Het verschuift van grondstoffen terug naar technologie… Meestal wordt het hele jaar tussen september en december gemaakt.”

Vorige maand beschreef de macrogoeroe tevens de “perfecte opzet” voor de voortzetting van de bullmarkt, waarbij het losse monetaire beleid van centrale banken en de solide geldeigenschappen van cryptocurrencies betrokken zijn. Hij gaf het volgende aan:

“Dus we hebben renteverlagingen en deze perfecte opzet zonder vraag en aanbod in het midden van een exponentiële bullmarkt. Die krijg je niet vaak in je leven.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN