Bitcoin nieuws

Mike Tyson vraagt “Solana of Ethereum?” op Twitter

Na zijn eerdere tweet waarin hij zich hardop afvroeg wat mensen beter vinden; “Bitcoin of Ethereum?”, heeft de bokslegende Mike Tyson opnieuw zijn Twitter-volgers om raad gevraagd. Deze keer vroeg Tyson zijn Twitter-volgers of zij Solana of Ethereum prefereren.

Net als voorheen leidde deze nieuwe tweet tot een verscheidenheid aan meningen tussen Solana-supporters en Ethereum-fans op het social media-platform. Terwijl velen hun steun voor Solana (SOL) uitten, kozen anderen voor Ethereum (ETH). We hebben hieronder een aantal tweets uitgelicht.

“Solana! En Solana NFT’s – specifiek Sol Lions.”

“ETH voor de volle 100 procent!!!”

Een bepaalde gebruiker had echter een betere uitleg waar Tyson ook daadwerkelijk wat aan zou kunnen hebben. Hij zei het volgende:

“Als je op zoek bent naar een meer gevestigde wereldwijde gemeenschap van artiesten en handelaren, dan is het voorlopig ETH. Maar als u op zoek bent naar een opkomende gemeenschap, die met alles net begonnen is, zodat je één van de pioniers kan zijn, dan is het SOL.”

De laatste tijd zien we vaker dat de wegen van sport en cryptocurrency elkaar vaker kruisen. Met name in de bokswereld lijkt cryptocurrencies steeds populairder te worden. Zo maakte bokslegende Floyd Mayweather onlangs nog reclame voor de vermoedelijke cryptocurrency-scam Ethereum Max. Daarnaast lanceerde Mayweather ook zijn NFT-collectie Floyd’s World in OpenSea, met prijzen van 100 – 700 ETH.

In maart werd ook een NFT van bokser Muhammad Ali gelanceerd door Ethernity Chain. Dit werd gedaan ter viering van de 50e verjaardag van het iconische “Fight of the Century”. De NFT wordt door Ethernity Chain de allereerste gelicentieerde “NFT van historische betekenis” genoemd.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN