Ethereum koers

TradePremium: Bitcoin daalt, maar hoe zit het met Ethereum?

Allereerst willen we The9to5joke van TradePremium.be bedanken voor deze Ethereum (ETH) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

Wat een dag om een update te schrijven. Ik start met schrijven in de midden van zeer bewogen prijsactie op zowat alle coins. Bitcoin zette de move in, en zoals goede gewoonte volgde de rest van de cryptocurrency-markt. Wat kunnen we zien bij Ethereum?

LET OP: dit is géén financieel advies!

Ethereum koers weekgrafiek

Wel jullie weten al waar we starten, de weekly! Wat valt mezelf meteen op, nergens geen grote redenen tot paniek, en jawel, opnieuw een perfecte aanraking op onze groene zone met een reactie van op moment van schrijven maar liefst 14% op enkele uurtjes. Maar er is dus ook een nieuwe weekly close gebeurd op zondag. Was dit dan nog het meest ideale level voorhanden?

De close die we kregen op Ethereum, en eigenlijk nog vele meer coins, was super bullish. Zo bullish dat we in principe onze zone op de weekly wat groter kunnen maken. Ik maak speciaal de zone groter in plaats van een extra zone bij te tekenen omdat deze zones zeer dicht bij elkaar liggen. Waar onze zone eerst liep van $3016 tot $2844, breiden we deze nu uit tot $3230. Zolang deze zone word vastgehouden moeten ons dus nog geen zorgen maken over de volgende zone op $2042.

Onze support word op moment van schrijven nog steeds sterk genoeg bevonden! Ook een van de dichtsgelegen nieuwe vorm van resistance werd door de mooie weekly close uitgeschakeld, deze hadden we vermeld op $3330 maar heeft dus weinig tot geen effect gehad. Het level dat wel effect heeft gehad, en waar de drop ontstaan is, was net tegen onze meest belangrijke zone van de weekly, de top van de range op $3983. Zeer mooi om te zien hoe onze levels gerespecteerd worden! Geraken we boven dit huidige level rest ons nog maar 1 opdracht, de all-time high op $4377.

Ethereum koers daggrafiek

Dan nemen we de daily erbij en zoomen we even verder in. Ook hier zagen we een zeer mooi move die onze weerstand waar we al weken tegen aan het opboksen waren volledig als sneeuw voor de zon deed verdwijnen. En dan maakte we ook meteen een stop bij de volgende zone die we al enkele weken aankaarten. Deze staat genoteerd als een stevige rode zone van $3940 tot ook hier de all-time high van $4377.

Uiteraard hadden we niet mogen verwachten dat we zomaar stevig door de all-time high gingen doorknallen. Doordat we onze vorige weerstand zone konden verslaan kunnen we deze ook meteen flippen naar de bullish kant. Diezelfde zone dus van $3280 tot $3550 fungeert nu als onze eerste vorm van support. En alle lager gelegen zones die we al kenden, en jullie op de charts kunnen zien, blijven dus mooi gelden.

Conclusie

Na een maand tegen onze weerstand op te boksen hebben we hem dus zeer mooi verbroken. Ik kan me inbeelden dat veel mensen hoopten nog op deze levels te kunnen kopen en nu niet al teveel later meteen de kans hebben gekregen. Nu is het maar de vraag of de durf er geweest is om ook de daad bij het woord te voeren. Tenzij we vandaag echt nog een zeer stevige recovery krijgen met nog grotere percentages verwacht ik ook de komende dagen nog wat verder prijsactie naar beneden toe. Mischien zelf nog een de laagste wick van vandaag komen opzoeken? Zeer benieuwd wat de cryptomarkt nog voor ons in petto heeft na deze zeer bewogen en toch wel onverwachte dag. Een deftige correctie was voorhanden maar vele hadden deze intensiteit niet verwacht lijkt me. Dit zijn echter vaak de beste momenten.

Volg ook zeker mijn wekelijkse Bitcoin update op woensdag voor Tradepremium.be om ook hierover op de hoogte van te blijven!

TradePremium.be is een community van cryptocurrency liefhebbers, blockchain technology supporters en investeerders die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben, een betrouwbare bron aan informatie en kennis bieden aan onze leden. Volg ons op Telegram door hier te klikken of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN