Bithumb

Bilaxy Exchange gehackt: gebruikers worden geadviseerd om niet te storten

Bilaxy, een cryptocurrency handelsplatform gevestigd op de Seychellen, heeft vandaag bekendgemaakt dat de hot wallet is gehackt. Hoewel de precieze oorzaak niet is bekendgemaakt verzoekt de exchange zijn gebruikers om geen fondsen meer naar hun Bilaxy accounts te sturen. Bilaxy zegt dat ze bezig zijn met het repareren van de hack.

De exchange plaatste het volgende bericht op Twitter:

“Let op: Bilaxy Hot wallet is gehackt. Stuur GEEN geld meer naar uw bilaxy-accounts. We racen met de tijd om te controleren en te repareren. Pls wacht op verdere kennisgeving. Bedankt voor uw steun. Bilaxy-team.”

De exchange heeft het exacte bedrag dat gestolen is nog niet bevestigd. Sommige beweren dat het ongeveer $450 miljoen in verschillende cryptocurrencies zou kunnen zijn. Als gevolg hiervan riepen veel gebruikers op om betere beveiligingsmaatregelen te implementeren:

Sinds de aankondiging van de hack is de website van Bilaxy uit de lucht voor onderhoud. Van HogeFinance heeft onlangs bekendgemaakt dat alle HOGE-tokens die op de exchange zijn opgeslagen, al zijn leeggemaakt en naar een andere wallet zijn verzonden. Die tokens hebben een waarde van circa $21,7 miljoen.

CryptoBenelux meldde onlangs een ander soortgelijk geval, toen de Japanse beurs Liquid Global bekendmaakte dat zij het slachtoffer zijn geworden zijn van een beveiligingsaanval op zijn hot wallets. De daders slaagden erin om meer dan $84 miljoen aan cryptocurrencies te stelen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN