Niftify Amsterdam

Ontmoet Niftify aankomende maandag in Amsterdam!

Het nieuwe NFT project Niftify heeft aangekondigd dat het een tweetal evenementen gaat organiseren in Lissabon, Portugal en in Amsterdam, Nederland. De bedoeling is om hiermee geïnteresseerden te informeren over de wereld van NFT’s, de markttrends, fysieke en geauthenticeerde NFT’s en tot slot de toekomst van Niftify.

Wat is Niftify?

Niftify™ heeft als missie om een ​​sterke gemeenschap van NFT-enthousiastelingen te creëren: makers, verzamelaars, handelaren, gamers en ondernemingen die NFT’s willen kopen, verkopen of verhandelen. In het kort; een platform met alle voordelen van de blockchain, zonder de complexiteit van het bezitten van een portemonnee of transacties in crypto.

Niftify™ lanceert een allesomvattend platform voor het creëren, kopen, verkopen en ruilen van NFT’s. Het neemt alle NFT’s uit hun kindertijd en brengt ze naar de echte wereld door hun ware potentieel te ontsluiten in een wereld waar alles wat digitaal of fysiek is, kan worden gekocht, verkocht of verhandeld als een NFT. Het wil tevens een platform lanceren voor voor bewijs van eigendom en authenticiteit, met metadata voor slimme tracking.

Al met al, is het doel van Niftify om een gebruiksvriendelijk lanceerplatform, marktplaats en beurs te bieden, met als doel gebruikers te helpen bij het automatiseren van digitale naar fysieke inwisselingen.

Evenementdetails

 • Datum: maandag 23 aug. 2021
 • Tijd: 17:30 – 20:00 CET
 • Personen: 100
 • F&B: Cocktails & lichte snack
 • Land: Nederland
 • Stad: Amsterdam
 • Locatie: Klein Kalfje
 • Adres: Amsteldijk 355, Amsterdam
 • Telefoon hotel: +31 (0) 20 823 1844
 • Niftify-telefoon: +1-917-704-1984
 • Niftify-team: Doron Wesly, Bruno Daniela Passos Ver, Aranxta Diaz
 • Eventbrite: https://www.eventbrite.com/e/niftifyio-nft-event-tickets-166698753459
 • Covid-veiligheid:
  • Presentatie van het EU Covid Digital-certificaat of negatieve test voor Covid-19. Een (negatieve) test is 24 uur geldig.
  • Iedereen heeft een zitplaats en zit op 1,5 meter.

Programma

 • 15:30 Doron & Dani arriveren bij de opbouw
 • 16:30 Influencers arriveren
 • 17:30 Start evenement
 • 17:30-18:00 Welkom, zitplaatsen & snacks
 • 18:00-18:05 Welkom door Doron
 • 18:05-18:20 Verrassing
 • 18:20-19:00 Paneldiscussie: Staat van de NFT-markt
 • 19:00-19:20 Niftify Pitch door Bruno & Doron
 • 19:20-19:30 Vraag & antwoord
 • 19:30-20:00 Netwerken, het Niftify-team ontmoeten, de influencers en de kunst van de makers bekijken
 • 20:00 PM Einde evenement

Interesse om de meetup bij te wonen? Meld je nu aan voor het evenement!

Tevens houdt Nifity aankomende vrijdag (20 augustus) een evenement in Lissabon, Portugal, waar Didi Taihuttu, bekend van de Bitcoin Familie, ook aanwezig zal zijn als spreker. Mocht je meer informatie willen over dit evenement, klik dan hier!

Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het gesponsorde artikel.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN