UNTOLD Elrond

UNTOLD festival 2021 gaat Elrond (EGLD) accepteren

UNTOLD, het grootste festival in Europa dit jaar, heeft aangekondigd dat het Elrond (EGLD) zal gaan accepteren voor het aankopen van tickets. Tegelijkertijd kunnen festivalgangers die nog niet bekend zijn met cryptocurrencies, leren over blockchain, hun eerste digitale portemonnee krijgen en hun eerste cryptocurrency bezitten.

Daarnaast werd ook bekend dat aanwezigen een onvergetelijk “NFT-moment” kunnen beleven tijdens het Untold mainstage event. Die NFT’s worden op een later tijdstip toegevoegd aan de Maiar Digital Marketplace, waar aanwezigen ze kunnen ophalen als onderdeel van hun eeuwige digitale collectie.

Merk op dat het festival in 2019 door meer dan 375.000 mensen werd bijgewoond. Dit jaar hosten de top 3 beste dj’s ter wereld – David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike het festival. Afgezien hiervan zullen internationale legendes zoals The Script, Parov Stelar, Tyga, Sam Feldt en vele andere grote bands en artiesten het podium betreden.

Beide partijen hebben hun enthousiasme uitgesproken over deze samenwerking. Elrond Network CEO Beniamin Mincu zei het volgende:

“Dit jaar houden we ons bezig met EGLD-ticketaankopen en NFT’s. We kijken ernaar uit om in de volgende edities aanvullende use-cases te verkennen, zoals een festivaleconomie die draait op semi-fungible tokens die zijn uitgegeven op het Elrond Network, of artiesten die NFT’s live op het podium droppen, zodat al hun Maiar-fans op unieke wijze kunnen communiceren.”

Ondertussen deelde Bogdan Radulescu, Head of Partnerships and New Business bij UNTOLD Festival, dat hij verheugd is om deze keer terug te zijn met een iets andere wereld. Volgens UNTOLD zullen de samenwerkingsvergoedingen tussen de twee partners worden verrekend in EGLD en als zodanig op de balansen van Untold SRL worden bewaard.

Het festival zal plaatsvinden van 9 september tot 12 september 12 en wordt gehouden in Cluj-Napoca in Roemenië.

Niet het eerste crypto-festival

Hoewel het nieuws met betrekking tot UNTOLD natuurlijk fantastisch is, is dit niet de eerste aankondiging met betrekking tot een cryptocurrency-festival deze week. Zo kondigde de Dogecoin-community eerder deze week al een volledig door cryptocurrency gesteund festival aan, genaamd Dogepalooza.

Dogepalooza evenement staat gepland op 9 oktober en de headliner is nu bevestigd. De beroemde Amerikaanse zangeres Dionne Warwick zal optreden op het eerste Dogecoin-festival, naast de Amerikaanse muzikant Damon Elliott en componist Chloe Flower.

Het festival is van plan om in meerdere steden en landen over de hele wereld te landen, open blijven voor het grote publiek en zal entertainment van zowel lokale als nationale artiesten als headliners bevatten, zoals grote artiesten en zelfs DJ’s.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN