Marvel NFT

Marvel lanceert Captain America NFT verzamelobjecten

Marvel Entertainment heeft de lancering aangekondigd van zijn nieuwste NFT-serie met tokenized Captain America-verzamelobjecten. In samenwerking met VeVe heeft Marvel Entertainment de eerste editie van de Marvel Mighty serie onthuld.

De serie van verzamelobjecten omvat unieke tokens van Steve Rogers, Sam Wilson, Bucky Barnes en John F. Walker – en hun meest dodelijke aartsvijand, de Red Skull. De veiling staat ingepland voor vandaag, 14 augustus, om 17:00 CET. De Captain America NFT-veiling zal toegankelijk zijn voor het wereldwijde publiek. Alle individuele digitale figuren zullen respectievelijk verschillende zeldzaamheidsniveaus hebben en met deze Marvel Mightys-drop zullen ze alleen in een Blind Box-formaat worden verkocht voor $13,00.

De Marvel Mighty serie — Seizoen 1 — Captain America-serie bevat:

  • COMMON – Steve Rogers – Prijs: $13,00; Hoeveelheid: 28,888
  • COMMON – Sam Wilson – Prijs: $13,00; Hoeveelheid: 28,888
  • UNCOMMON – John F. Walker – Prijs: $13,00; Hoeveelheid: 18.888
  • RARE – Bucky Barnes – Prijs: $13,00; Hoeveelheid: 11.888
  • ULTRA-RARE – Rode schedel – Prijs: $13,00; Hoeveelheid: 4,888

Spider-Man NFT-serie

De lancering van Marvel Mighty serie Captain America volgde op de release van Spider-Man van vorige week, die deel uitmaakte van de Modern Marvel Series 1 — Spider-Man. Beide NFT-series zijn gelanceerd tijdens de viering van de ‘Marvel Month’. De verzamelobjecten van Spider-Man waren erg populair met de verkoop van alle 60.500 digitale beelden in slechts 24 uur na de lancering.

Bovendien bevestigde het bedrijf met de allereerste Marvel NFT-lancering, Spider-Man, voorzienbare NFT-uitzendingen voor de fans, in samenwerking met de VeVe Digital Collectibles applicatie. Superheld-tokens van Marvel zoals Spider-Man, Wolverine, Iron Man, Captain America en digitale stripboeken zijn opgenomen in de viering van de Marvel-maand. Dan Buckley, de president van Marvel Entertainment, zei het volgende:

“Spider-Man is een van de meest legendarische superhelden in het Marvel-universum, dus er was geen betere manier om onze wereldwijde digitale verzamelobjecten-ervaring met Veve te beginnen … We kunnen niet wachten om Marvel-fans en -verzamelaars in augustus nog meer spannende drops te bieden en verder.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN