TRON

TRON Foundation gaat $300 miljoen investeren in GameFi- en NFT-projecten

Het is onlangs duidelijk geworden dat de TRON Foundation de komende drie jaar flink wil gaan investeren in GameFi- en NFT-projecten. Het kondigde namelijk aan dat het in die periode $300 miljoen investeren gaat investeren in GameFi en NFT gerichte protocollen die op het TRON-platform zijn gebouwd.

GameFi is een overkoepelende term die verwijst naar de gamification van finance en de opkomst van blockchain-native play-to-earn-games. Het wordt in één adem genoemd met NFT’s, aantoonbaar schaarse unieke activa die op een blockchain leven en kunnen worden gebruikt om muziek, digitale kunst en andere vormen van content te symboliseren.

Het TRON Arcade fonds is opgericht in samenwerking met APENFT en WINKLink en vertegenwoordigt een van de grootste fondsen in zijn categorie. In een reactie op de stap zei TRON-oprichter en CEO Justin Sun het volgende:

“GameFi wordt het volgende grote ding dat de DeFi-, NFT- en grotere crypto-ruimte gemakkelijk te begrijpen zullen maken en betrokkenheid zal vergroten […] TRON is verheugd om samen te werken met APENFT en WINKLink om een ​​robuust GameFi-ecosysteem te bouwen dat toegankelijk is aan iedereen.”

De geplande stap van TRON naar de GameFi-ruimte komt op de piek van de hype-tijd voor op blockchain gebaseerde videogames. De onbetwistbare marktleider is de op Ethereum gebaseerde videogame Axie Infinity (AXS), die onlangs 1 miljoen actieve spelers per dag overtrof, $1,1 miljard aan NFT-verkopen optekende en een recordwaarde van meer dan $3,1 miljard bereikte.

Het primaire doel van het fonds is om de groei van de GameFi- en NFT-sectoren binnen het bredere TRON-ecosysteem te stimuleren.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN