Ethereum-mining

Op Nasdaq genoteerd bedrijf gaat zich concentreren op Bitcoin- en Ethereum-mining

Powerbridge Technologies Co., een beursgenoteerd technologiebedrijf op Nasdaq dat SaaS-oplossingen en blockchain-applicaties aanbiedt, heeft aangekondigd dat het wereldwijd gaat investeren in en zich bezighouden met Bitcoin- en Ethereum-mining. De miningactiviteiten zullen een speciale focus hebben op het milieu, aangezien het bedrijf van plan is om BTC en ETH te ontginnen met schone energie. Het heeft ook een team van crypto-veteranen samengesteld om de ontwikkeling van zijn crypto-activiteiten te ondersteunen.

Powerbridge is van plan een netwerk van miningfaciliteiten voor schone energie over de hele wereld op te zetten, aangezien het bedrijf een positieve kijk heeft op de cryptomarkt. Het bedrijf is ook van mening dat zijn cryptomining-operatie de algehele groei van het bedrijf kan stimuleren. Stewart Lor, President en Chief Financial Officer van het bedrijf, zei het volgende:

“We zijn optimistisch over de positieve vooruitzichten van de cryptocurrency-markt. Ons initiatief om deel te nemen aan cryptomining is een belangrijk onderdeel van onze algehele blockchain-strategie. We streven ernaar om voortdurend op schone energie gebaseerde BTC- en ETH-mining-netwerken wereldwijd te bouwen. We zijn van mening dat onze cryptominingactiviteiten waardevolle digitale activa zullen genereren die de groei van het bedrijf helpen versnellen.”

Sinds Elon Musk begon te beweren dat BTC-mining een negatieve impact heeft op het milieu vanwege de hoge ecologische voetafdruk, is een meerderheid van crypto-beurzen begonnen met het kopen van koolstofkredieten in miljoenen om hun CO2-uitstoot als gevolg van Bitcoin-holdings te compenseren. Gemini, FTX en Skybridge Capital zijn enkele van de cryptoplatforms die de afgelopen maanden CO2-credits hebben gekocht.

De migraties van Chinese miners heeft ook geholpen om het Bitcoin-netwerk groener te maken, aangezien een aanzienlijk deel van de Bitcoin-miners op kolen gebaseerde elektriciteit gebruikten. Nu zijn deze miners verhuisd naar landen waar de miningindustrie enigszins gereguleerd is en energievoorziening biedt uit schone energiebronnen.

De interesse van openbare bedrijven in clean mining zou deze trend alleen maar verder helpen groeien, wat uiteindelijk de enige grote FUD op de Bitcoin-markt zou elimineren, waardoor de prijs verder de ruimte krijgt om te stijgen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN