PSG Lionel Messi

Lionel Messi wordt betaald in een “een groot aantal” PSG-tokens

Lionel Messi’s controversiële stap van zijn geliefde club FC Barcelona naar Paris Saint-Germain gaat gepaard met een contract van twee jaar, waarvan een deel zal worden betaald in PSG-tokens.

De deal van Messi is naar verluidt $41 miljoen waard, met bonussen, en een tekenbonus van $30 miljoen die “een groot aantal” tokens omvat, aldus de Franse voetbalclub.

De club ging verder met aangeven dat de PSG-tokens deel uitmaken van Messi’s “welkomstpakket”, of inschrijfgeld, en zijn geleverd door Socios.com, het toonaangevende tokenplatform voor sportfans.

De PSG-tokens geven fans toegang tot verschillende voordelen, waaronder het kiezen van een motiverende boodschap op de kleedkamermuur voor de wedstrijden en het stemmen over belangrijke clubbeslissingen, zoals het doelpunt van het seizoen of de winnaars van de seizoensprijzen van de club. Bovendien hebben tokenhouders ook unieke, persoonlijke videogesprekken van de spelers van het team gekregen.

Paris Saint-Germain lanceerde in februari 2020 PSG-tokens in samenwerking met Socios. Het handelsvolume van PSG-tokens is deze week omhooggeschoten door het Messi-nieuws. Volgens CoinGecko had de token in de afgelopen 24 uur een handelsvolume van bijna $300 miljoen. De afgelopen dagen heeft het handelsvolume van de token de 1,2 miljard dollar overschreden, aldus Paris Saint-Germain.

Tevens werd duidelijk dat de PSG-token sinds juni in waarde verviervoudigd is door de geruchten omtrent Messi. Het is momenteel meer dan 240% gestegen, tot een prijs van $40,55 op het moment van schrijven.

Paris Saint-Germain is één van de meer dan 50 sportorganisaties die fantokens hebben gelanceerd met Socios.com. Andere opmerkelijke clubs zijn FC Barcelona, ​​Juventus, Manchester City, Arsenal AC Milan en anderen. Alle fantokens zijn gebouwd op de Chiliz-blockchain, wat weer een zusterbedrijf is van Socios.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN