Ethereum koers analyse

Dit zijn de top drie cryptocurrencies voor deze maand, aldus analist

De bekende cryptocurrency-handelaar en -analist Jason Pizzino heeft in een recente video drie cryptocurrencies besproken die in augustus flink zouden kunnen stijgen.

Pizzino begon zijn lijst met de privacy-cryptocurrency Pirate Chain (ARRR). Pizzino merkt op dat ARRR er goed uitziet op zijn Bitcoin-paar (ARRR/BTC) en ook op zijn USD-paar, aangezien beide paren hogere toppen en hogere bodems laten zien. Hij ging verder met:

“Dit is mijn favoriet van de drie … ARRR was enorm … Dit ziet er goed uit … We zijn niet uitgebroken … Een uitbraak van meer dan $4 zou de bevestiging of de veilige entry zijn … Een mooi langzaam, gestaag tempo zou fantastisch zijn …

ARRR/BTC ziet er ook goed uit… We willen het zien in een gestaag stijgende uptrend: hogere hoogtepunten, hogere dieptepunten… Pirate Chain/BTC, volume, goed, wat volume bereiken op de dieptepunten… Pirate Chain ziet er goed uit, en ik vind het project leuk .”

De tweede cryptocurrency op de radar van Pizzino is FTT, de native token van de FTX-beurs, waarmee je incentives krijgt op de beurs. Zo krijg je, afhankelijk van het aantal FTT je bezit, korting op de handelskosten.

De analist gaf aan dat FTT breekt uit een neerwaartse trend en hogere hoogtepunten in zowel zijn USD- als BTC-paren maakt. De analist ging echter ook verder met aangeven dat FTT nog een hogere high zal moeten maken om de opwaartse trend en de uitbraak te bevestigen.

Pizzino besprak tot slot ook Badger DAO (BADGER), een project dat tot doel heeft Bitcoin naar andere blockchains te brengen. Hij zei dat BADGER een pauze neemt van zijn neerwaartse trend terwijl het begint op te lichten en weet te stijgen.

Pizzino gaf aan dat wanneer een project aanzienlijk lager is dan zijn hoogste punt ooit, het het beste is om te wachten met het innemen van een positie totdat het activum bevestigt dat het de neerwaartse trend doorbreekt en weer in prijs stijgt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN