Ethereum koers

Dit is wat handelaren voorspellen nu de Ethereum koers boven $3.000 beweegt

De Ethereum (ETH) koers steeg de afgelopen drie weken flink naar aanloop van de Londense hardfork van Ethereum. Deze week was het dan eindelijk zover waarop de Londense hardfork live ging op 5 augustus. Nu het netwerk soepel werkt na de grootste update van het jaar, gaan we in dit artikel dieper in op wat handelaren en analisten van ETH verwachten.

Ethereum koers bereikt volgende resistance niveau

De bekende Nederlandse cryptocurrency analist Michaël van de Poppe, met meer dan 100.000 YouTube abonnees, zei onlangs in zijn video-analyse dat de Ethereum koers de belangrijke resistance van $2.770 heeft doorbroken. Volgens de analist kan Ethereum richting zijn volgende resistance van $3.250 stijgen en een corrigerende beweging naar $2.600 maken. Aan de andere kant is $2.850 een cruciaal niveau. Mochten we dit niveau behouden dan is de kans volgens van de Poppe groot dat we richting $3.300 stijgen.

Volgens Rekt Capital, een pseudoniem crypto-analist, heeft Ethereum weinig resistance tot zijn oude all-time high van circa $4.400 als de resistance van $2.770. Volgens de grafiek van Rekt Capital moet Ethereum boven $2.714 sluiten om een ​​voortzetting van de trend te bevestigen.

Rekt Capital zei: “Ether bevindt zich nu op een van zijn laatste grote weerstanden in een hoger tijdsbestek. Zodra Ether deze weerstand van ~$2770 kan doorbreken, zal er weinig weerstand zijn tot de oude All-Time High van ~$4400.”

Grote kans op pullback voordat we verder stijgen

In gesprek met Daan van Benelux Crypto (klik hier voor zijn Telegram kanaal) vroegen wij hem om zijn visie op de Ethereum koers. Hij zei:

“Na het vormen van een double bottom zitten we in een sterke uptrend en naderen we de fib 0.618 fib resistance. Ik verwacht wel een pullback voordat we deze resistance zullen proberen te doorbreken. Er hebben zich meerdere bearish divergences gevormd, de MaC-D maakt een M-patroon op de 4hr en #TOTALMARKEtCAP-BTC beweegt op dit moment tegen een key-resistance aan. Mijn verwachting is dat we een pullback richting de $2.800 ( gemarkeerde zone) krijgen, gevolgd door een bounce.”

Ethereum koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN