Bitcoin geldautomaten

Kan Bitcoin eind 2021 op zes cijfers uitkomen?

De pogingen van Bitcoin om $42.000 dollar om te draaien mislukten op 1 augustus. Ondanks dat het huidige bullish momentum zwak is, wordt het hele plaatje van Bitcoin in 2021 als zeer bullish gezien. Veel experts en zakenmagnaten voorspellen dat Bitcoin eind 2021 met meer dan $100.000 zal eindigen.

“De geschiedenis herhaalt zich niet”, zei Ariel Santos-Alborna, een medewerker van de financiële markten van Seeking Alpha. Hij wees erop dat de huidige prijscyclus dezelfde kenmerken heeft als die van 2013, wat in twee grafieken hieronder wordt toegelicht.

Grafiek 1 laat een opvallend herhalingsprijstraject zien tussen 2013 en 2021. Met zulke 2 vergelijkbare lijnen wordt voorspeld dat Bitcoin dezelfde route zal nemen in het vierde kwartaal van 2013, klimmend naar een nieuw hoogtepunt in december 2021.

Bitcoin
Bron: Seeking Alpha

Grafiek 2 is een dagelijkse grafiek van Bitcoin in 2013, die bijna dezelfde bewegingen laat zien als dit jaar: top in april, consolidatie in juni, bodem in juli en herstel in augustus. In april 2013 bereikte Bitcoin een hoogtepunt op $255, en stortte in juli 2013 naar een dieptepunt van $66, terwijl het in april 2021 een recordhoogte bereikte op $65.000 en in juli 2021 daalde tot een dieptepunt van $29.000.

Daarom zal december 2021 naar verwachting een recordhoogte bereiken die overeenkomt met het nieuwe hoogtepunt van $1.150 in dezelfde periode in 2013. Maar Ariel Santos-Alborna beweerde dat de topprijs niet perse $256.000 zou kunnen bereiken vanwege regulerende factoren.

Bron: Seeking Alpha

Vanuit een andere hoek zal de brede acceptatie van Bitcoin zijn waarde consolideren. Gegevens van analyseplatforms Glassnode en Santiment, laten ons zien dat actieve het aantal Bitcoin adressen eind juli met 30% zijn gestegen van 250.000 naar 325.000, met 9,23 miljoen, een totale hoeveelheid Bitcoin die wordt bewaard op adressen met een opslag tussen 100 en 10.000 BTC. Deze statistiek geeft aan dat steeds meer handelaren zich tot Bitcoin wenden, wat een bullish katalysator is richting het volgende kwartaal in 2021.

 Bron: Santiment

Wat zeker is, is dat de bullmarkt voor de deur staat, maar er is tijd nodig om te zien of deze bullish genoeg zou zijn om in 2021 $100.000 te bereiken. Als Bitcoin het dit jaar niet haalt, zal het op een dag gebeuren, zoals Michael Saylor, CEO van business intelligence-bedrijf MicroStrategy, zei: “We denken dat dit de toekomst van het onroerend goed is.”

Het maakt niet uit of u een houder voor de korte of lange termijn bent, u kunt winst maken op de cryptomarkt met 100x hefboomwerking van Bexplus.

Regels van 100x hefboomwerking

Met 100x hefboomwerking kunt u een contract van 100 BTC openen met slechts 1 BTC uit uw portemonnee. Naar analogie kan 10 BTC een contract van 1000BTC openen. Als u een lang contract opent met een hefboomwerking van 100 en de prijs met 1% stijgt, verdient u 100% winst. Evenzo, als u een kort contract opent met een hefboomwerking van 100 en de prijs met 1% daalt, verdient u ook 100% winst.

Stel dat u bijvoorbeeld een lang contract met 1BTC opent wanneer de prijs $ 40.000 per BTC is, als de prijs stijgt naar $ 40400, zou uw winst (40400-40000)*100BTC=$40.000 zijn. Maar het is opmerkelijk dat de regel hetzelfde geldt voor het verlies als u een contract tegen de marktrichting opent.
Bexplus biedt Ethereum Classic-prijsvoorspelling, litecoin-prijsvoorspelling 2025 en xrp-prijsvoorspelling om gebruikers op de hoogte te houden van de cryptocurrency-industrie.

Voordelen van Bexplus

Bexplus is eind 2017 opgericht en is een wereldwijd handelsplatform voor cryptoderivaten dat eeuwigdurende swapcontracten biedt voor cryptocurrencies: BTC, ETH, Dogecoin, LTC en XRP.

Geen KYC
Bexplus is een van de platforms die geen KYC nodig hebben, waarop u kunt storten en handelen zonder ID-documenten in te dienen.

Rentedragende portemonnee
Met tot 21% jaarlijkse rente kunt u zich met de rentedragende portemonnee terugtrekken uit de markt in onzeker sentiment terwijl u tegelijkertijd winst maakt. Concreet dient het als de plaats om uw vermogen op te slaan en te vergroten.
Geen opnamelimiet
U mag uw BTC op elk gewenst moment intrekken. U kunt uw BTC namelijk opnemen, zelfs nadat u deze in uw Bexplus-portemonnee hebt gestopt.

Demo-account
Handelssimulatie is voor handelaren zoals een rijbewijs voor chauffeurs is, alleen oefening kan verlies door een gebrek aan ervaring voorkomen. Op de Bexplus-demo-account wordt 10btc u aangeboden om te handelen en uw handelsvaardigheden te oefenen.

Beschikbaarheid en toegankelijkheid
Services zijn beschikbaar en toegankelijk in meer dan 200 landen, waaronder de VS, Iran, Japan en Korea, en gebruikers kunnen 24×7 klantenondersteuning genieten.

Bonus!
Bexplus biedt gebruikers een bonus van 100% voor elke storting. Als u bijvoorbeeld 1btc in de portemonnee deponeert, krijgt u 2btc. Houd er rekening mee dat bonussen niet kunnen worden opgenomen en alleen als marge kunnen worden gebruikt, maar dat winsten kunnen worden opgenomen.

Schrijf je nu in!

Bexplus

Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het gesponsorde artikel.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN