Binance Launchpad

Binance integreert Polygon (MATIC) op het platform

Volgens een blogpost heeft Binance het Polygon (MATIC)-mainnet volledig geïntegreerd op zijn platform. Vanaf nu kunnen Binance-handelaren MATIC storten en opnemen via hun Binance-accounts, terwijl ze ook communiceren met gedecentraliseerde applicaties (DApps), zoals Sushiswap, Balancer, Aave, etc.

Hoewel deze aankondiging specifiek gericht is op het MATIC-mainnet-token, is Binance ook van plan om ERC20-, BEP2- en BEP20 MATIC-gerelateerde tokens te ondersteunen.

Binance markeert de nieuwste integratie van Polygon, omdat het netwerk al met onder andere Huobi en Coinbase Wallet heeft gewerkt voor hetzelfde effect. De schaaloplossing wordt ook ondersteund door verschillende op Ethereum gerichte services, zoals Metamask en Infura.

Binance

DApp-gebruikers wachten geduldig op Ethereum 2.0 om veel van zijn schaalbaarheidsproblemen op te lossen. Het lijkt er echter op dat Polygon die leegte voorlopig opvult. Het netwerk biedt ontwikkelaars een manier om unieke zijketens te bouwen voor al hun DApps, die mogelijk de nodige groeimogelijkheden bieden voor massale adoptie.

Veel ontwikkelaars maken ook al gebruik van die mogelijkheden. Onlangs heeft Polygon de op gaming gerichte Polygon Studios opgericht om gedecentraliseerde games te bouwen en de kracht van non-fungible tokens (NFT’s) te benutten.

Wat Binance betreft, is de situatie iets troebeler. ‘S Werelds grootste cryptocurrency-beurs is zojuist verboden in Maleisië. Het heeft 14 dagen om de activiteiten in de regio te staken. Dit nieuws komt kort na het vernemen dat Binance de handel in cryptoderivaten en -futures in drie Europese landen zal stopzetten, waaronder Nederland.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN