Tokio

Tokio 2021: wedden op Olympische Spelen en cryptobonussen

De Olympische Spelen in Tokio zijn eindelijk begonnen, waarmee een einde komt aan de ongekende wachttijd van een jaar. Sportfans zijn afwachtend en wachten op de resultaten van hun favoriete sportevenementen.

De 32e editie van de Olympische Zomerspelen zou eigenlijk in 2020 plaatsvinden in Tokio, Japan, maar de wereldwijde pandemie van het coronavirus dwong het Internationaal Olympisch Comité (IOC) de Spelen uit te stellen tot 2021.

Er zitten ook enkele voordelen aan vanwege het feit dat we een jaar hebben moeten wachten. Zo heeft het IOC zes nieuwe sporten aan de Olympische Spelen toegevoegd en bookmakers hebben een stapel aan exclusieve promoties voor Tokio 2021.

Hoe kunnen sportfans genieten van de Olympische Spelen in Tokio?

Met de exclusieve functies die bookmakers aan Tokio 2021 hebben gegeven, kunnen fans genieten van professionele weddenschappen tijdens deze Olympische Zomerspelen. 1xBit is een toonaangevend gokplatform dat alle benodigde gegevens heeft geleverd voor een plezierige Olympische Spelen voor fans en gokkers.

De online bookmaker stelt actuele quoteringen beschikbaar met informatie over de eerdere ontmoetingen van de teams. 1xBit biedt ook details over in welke stadion en welke plaats er gespeeld zal worden tijdens de Olympische Spelen, met nauwkeurige op gegevens gebaseerde weersvoorspellingen van elke wedstrijd.

1xBit heeft er met een groot team aan gewerkt om ervoor te zorgen dat fans kunnen genieten van Tokio 2021 en kunnen meedoen met fantastische weddenschappen. Ook biedt 1xBit een livestreaming-optie die beschikbaar is voor alle gebruikers.

Het is één van de beste keuzes die een sportfan kan maken om voor 1xBit te kiezen tijdens de Olympische Spelen in Tokio. 1xBit biedt uitstekende functies en daarnaast de hoogste quoteringen, ondersteunt accounts met meerdere valuta’s en biedt gegarandeerde anonimiteit aan gokkers met een uitgebreide sportportfolio.

Alle nieuwkomers kunnen een welkomstbonus van maximaal 7 BTC krijgen voor de eerste 4 stortingen die ze op de website doen. Het platform maakt gebruik van een systeem waarmee je met één klik automatisch een accountnummer en wachtwoord genereert. Dit doet 1xBit om het voor de lange termijn zo simpel, stressvrij en plezierig mogelijk te houden voor zijn gebruikers.

De bookmaker creëert enorme sportselecties voor spelers en geeft hoge kansen met enorme winstmogelijkheden. Terugkomend op het 1xBit-account met meerdere valuta’s: spelers kunnen gemakkelijk kiezen uit meer dan 30 verschillende cryptocurrencies, zoals BTC, DAI, Tether, Bitcoin Cash en andere crypto’s.

Met sterke geavanceerde technologie hoeven spelers zich geen zorgen te maken dat hun gegevens in gevaar komen. 1xBit is een 100% anoniem platform waar niemand persoonlijke of privé-informatie hoeft in te voeren om te beginnen.

Beleef de beste ervaring van de Olympische Zomerspelen in Tokio 2021 met 1xBit en volg ons via sociale links:

Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het gesponsorde artikel.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN