Cryptocointalk

CryptoCoinTalk: Bitcoin koers loopt tegen resistance

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

De Bitcoin koers heeft een flinke opmars gemaakt in de afgelopen anderhalve week, met in totaal 8 groene candles achter elkaar, iets wat zelden gebeurt. Daarnaast heeft Binance de derivatenhandel stopgezet en met Bitcoin tegen belangrijke resistance aan kan dat wellicht wat onzekerheid in de markt veroorzaken. Wees dus momenteel wat voorzichtiger met het openen van nieuwe posities. Vandaag hebben we weer een nieuwe Bitcoin koersupdate voor jullie geschreven. Je leest het hieronder!

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Daggrafiek Bitcoin koers

Op de daggrafiek is duidelijk te zien dat de Bitcoin koers momenteel resistance ondervindt van twee hele belangrijke levels. Het level op $40.575 en de range high op $40.806. We lijken nu dus een stap terug te doen en dat zou kunnen betekenen dat we een diepere correctie gaan zien richting het midden van de range. Mochten we die correctie niet gaan zien en we krijgen een dagelijkse candleclose boven de $40.806 is de kans zeer groot dat we een beweging gaan zien richting de $49.000. Voor nu leunen wij wat meer richting het scenario van een correctie.

Bron: TradingView
Binance

4-uur-grafiek Bitcoin koers

Op de 4-uur-grafiek zien we bij de Bitcoin koers een interessant prijsgebied op $34.712-$34.136. Ergens rond deze regionen willen wij graag in een long positie komen, met als doel een beweging mee te pakken richting de bovenkant van de range. Mochten we dan opnieuw de bovenkant van de range gaan testen achten wij de kans zeer groot dat we uit de range gaan uitbreken en dus die beweging richting de $49.000 kunnen gaan meepakken. Voor nu is dat nog een stap te vroeg en is het eerst dus even afwachten of we überhaupt die beweging omlaag gaan zien.

Bron: TradingView

Conclusie

Kortom, de Bitcoin koers ziet er niet gek uit, maar er is geen reden om bullish te worden onder sterke resistance, dus dit is absoluut geen plek om naar long kansen te kijken. Dat kunnen we dus alleen maar doen als we uit de range omhoog uitbreken of als we een diepere correctie gaan zien richting het midden van de range. Mocht je dus niet in positie zitten is het verstandiger om even af te wachten of na confirmatie (heel belangrijk) een short positie in te nemen. Zonder confirmatie is het onverstandig om tegen de huidige sterkte in te shorten. Dit is overigens meer iets voor de ervaren traders.

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN