Bitcoin

Bitcoin koers: maakt de Bull Run een comeback?

De afgelopen dagen waren erg volatiel voor de Bitcoin (BTC) koers en BTC bewoog deze week tussen het $35.500 en $41.000 niveau. Het lukte Bitcoin meerdere keren het niveau van $40.000 te doorbreken, echter zag het zware weerstand na het naderen van $41.000. Als Bitcoin dit niveau succesvol kan doorbreken en doorzetten, is de kans groot dat we de $45.000 bereiken.

De stijging is onder andere ontstaan omdat het sentiment is omgekeerd. Daarnaast wijzen indicatoren van CryptoQuant erop dat we bullish aan het worden zijn. Uit on-chain-analyse blijkt namelijk dat de Bitcoin reserve op alle beurzen in de afgelopen dagen is gedaald. De Bitcoin reserve is een indicator voor alle beurzen die aantoont hoeveel BTC is opgeslagen in de wallets van alle beurzen. Wanneer we zien dat de waarde afneemt, kunnen we concluderen dat meer investeerders hun Bitcoin van exchanges afhalen. CryptoQuant zei:

“Is dit een teken dat een doorbraak van $40.000 onvermijdelijk is?”

Volgens CryptoQuant bevindt het aantal Bitcoin dat van exchanges wordt afgehaald zich op het hoogste niveau, sinds Bitcoin de dieptepunten rond de $29.000 en de hoge niveaus op $40.000 heeft getest.

Binance

Bevindt Bitcoin zich in een bump-and-run reversal bottom?

De Bitcoin koers kan in de komende maanden flink stijgen als het Bump and Run Reversal (BARR) patroon uitspeelt. De BARR is een omkeringspatroon dat handelaren helpt het einde van een trend en het begin van een nieuwe te herkennen. Het is niet de eerste keer dat Bitcoin zich in dit patroon bevindt, want het patroon was mogelijk ook het signaal dat de Bitcoin koers van $3.000 naar $13.000 stuurde. Er is natuurlijk geen garantie dat dit patroon opnieuw zal uitspelen.

Mocht dit wel gebeuren, dan zou een stijging vanaf het huidige niveau ervoor zorgen dat de Bitcoin koers richting $130.000 kan stijgen voordat de rally voorbij is.

Bron: TradingView

Gisteren plaatsten wij een nieuwe YouTube video. Benieuwd wat onze YouTuber Sjoerd te vertellen heeft over zijn Bitcoin koers verwachtingen? Bekijk dan snel de video hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN