Warner Bros Nifty's Inc.

Warner Bros kondigt NFT-platform aan samen met Nifty’s Inc.

Een grote aankondiging van Nifty’s Inc. onthulde dat de organisatie gaat samenwerken met de entertainment-gigant Warner Bros. De twee bedrijven zijn van plan een nieuw sociaal NFT-platform te creëren voor artiesten en potentiële kopers.

Het project heeft al een potentiële investering van maar liefst $10 miljoen aan weten te trekken en er zijn verschillende grote entiteiten die in het project willen investeren, wat bewijst dat de NFT-industrie nog steeds in populariteit blijft groeien. Het nieuwe sociale NFT-platform heeft de aandacht getrokken van populaire investeerders zoals Mark Cuban en ook Joseph Lubin.

Binance

Wat andere investeerders betreft, zijn er veel reuzen gevonden die het project willen ondersteunen. Het platform pronkt met de verkoop van de nieuwe Space Jam-personages. Deze personages uit de toekomstige film zijn behoorlijk populair geworden. Het veelbelovende aantal investeerders laat zien dat het platform een ​​grote toekomst voor zich heeft.

Het doel van dit nieuwe project onder het partnerschap van Nifty’s Inc. en Warner Bros is om de ontwikkeling van NFT’s en hun verkoop te vergemakkelijken, waardoor het hele platform een ​​knooppunt zal worden voor zowel kunstenaars als verzamelaars.

Het doel achter het bouwen van een gemeenschap om het platform heen, is om betere communicatie te ontwikkelen tussen mensen die digitale kunst nastreven en de kunstenaars die ze maken in de vorm van NFT’s. ConsenSys was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van NFT’s van Space Jam, en dit werd op zijn beurt weer mogelijk gemaakt door de technologie van Palm NFT Studio.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN