Blockchain

StreamParticles zal worden gelanceerd op Elrond Network

Videostreaming is de afgelopen jaren enorm populair geworden. Een paar jaar geleden werd het maken van video’s als een hobby beschouwd, maar dat is door de jaren heen drastisch veranderd. Momenteel nemen mensen die hun talenten willen laten zien, hun lessen willen delen, sarcastisch commentaar willen leveren en vele andere dingen willen opnemen en presenteren, video’s op en worden deze zowel live als vooraf opgenomen aan hun publiek gepresenteerd.

Het succes van de bekende Twitch-streamers Ninja en Pokimane heeft velen geïnspireerd. Het resultaat was duidelijk toen het aantal YouTube- en Twitch-gebruikers aanzienlijk toenam. Deze makers leveren verschillende soorten content, zoals het spelen van games of live AMA-sessies. Ze proberen verschillende methoden om de kijkers te betrekken door creatieve content te maken.

Het succes van deze platforms heeft geleid tot het idee van StreamParticles. Dit platform wordt een streaming-extensie die de betrokkenheid van gebruikers bij hun publiek in alle opzichten vereenvoudigt. Het platform zal tevens donaties in EGDL ondersteunen. Momenteel zijn de voorspellingen van Elrond niet al te florissant, maar het ziet ernaar uit dat dit snel zal verbeteren.

StreamParticles is mede ontwikkeld door Jigmé en Seraphin. Jigmé is een streamer die gamen en koken combineert om zijn grote Franstalige publiek te vermaken. Seraphin is de ontwikkelaar die verantwoordelijk is voor het tot leven brengen van de visie van StreamParticles.

Binance

Volgens de rapporten is StreamParticles uiterst gebruiksvriendelijk. Dus iedereen die geïnteresseerd is in interactie met hun publiek, kan gebruik maken van het plaform en communiceren met hun favoriete streamer. Het enige dat nodig is, zijn een paar goed gedocumenteerde stappen, en dan is het streamingplatform eenvoudig te gebruiken, inclusief afbeeldingen, berichten en donaties. Bovendien zal het platform EGLD-donaties ondersteunen met toekomstige ontwikkelingen, waaronder ESDT’s zoals influencer stablecoins of tokens. Beniamin Mincu, CEO van Elrond Network, reageerde als volgt:

“Door blockchain-technologie aan hun setup toe te voegen, kunnen videostreamers een echt directe verbinding met hun publiek tot stand brengen en meer kansen omzetten in directe inkomstenstromen. We zijn erg onder de indruk van het eindproduct dat Jigmé en Seraphin met de grootste zorg voor Maiar-gebruikers en de videostreaminggemeenschap hebben gemaakt.”

Al met al is StreamParticles een open-sourceproject en gratis platform voor zowel grote als kleine streamers, en biedt hen een kans om geld te verdienen met hetgeen wat zij het liefst doen, namelijk het leveren van goede content.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN