Anonymous Elon Musk

Hackergroup Anonymous lanceert eigen cryptocurrency, genaamd Anon Inu

Een beruchte hackergroep die bekend staat als Anonymous heeft aangekondigd dat het besloten heeft om zijn eigen cryptocurrency te lanceren. Het gaf tevens aan dat de reden van deze stap een directe reactie was op de acties van China en tech-miljardair Elon Musk.

Anonymous, ontstaan in 2003 op 4chan, verwierf zijn wereldwijde bekendheid door een reeks cyberaanvallen op verschillende regeringen, instellingen en bedrijven. Zo voerde de groep cyberaanvallen uit op overheidsinstanties in de VS, Tunesië, Oeganda en Israël, evenals op grote bedrijven zoals PayPal, Mastercard en Visa.

De tractie van de hackers vertraagde drastisch in 2011 nadat het Federal Bureau of Investigation (FBI) de organisatie hard had aangepakt, wat leidde tot de arrestatie van een belangrijke subgroep van Anonymous, bekend als LulzSec.

Ongeveer acht maanden geleden verscheen Anonymous opnieuw op het YouTube-kanaal van de groep en begon sporadisch video’s te plaatsen. Zo waarschuwde het vorige maand nog Elon Musk voor zijn acties omtrent Bitcoin. Meest recentelijk benadrukte de groep echter de aankondiging dat het een eigen cryptocurrency, Anon Inu, zou gaan lanceren.

Binance

Volgens Anonymous is de nieuwe munt een reactie op de invloed van Elon Musk op de cryptomarkten en op China voor het vrijgeven van zijn eigen digitale valuta vanuit de centrale bank (CBDC), na het verbieden van Bitcoin-mining in het land. Het zei het volgende:

“We zijn van mening dat crypto nog maar net is begonnen, dus hebben we de Anon Inu-token uitgebracht, een nieuwe [gedecentraliseerde financiële] community-token met verschillende ingebouwde hulpprogramma’s.

Naast het vechten tegen Elon Musk in de meme-oorlog, zal het token ook tegen China vechten in de crypto-oorlog. Houders van Anon Inu-tokens krijgen regelmatig gratis tokens, non-fungible tokens (NFT’s) en andere prijzen via airdrops.

Het team zal ook een deel van hun inkomsten doneren aan dierenasielen die honden helpen. Tokenhouders ontvangen ook een gratis Anon Inu profielfoto in de vorm van een non-fungible token.”

Anon Inu zal werken op de Binance Smart Chain (BSC) en heeft een circulerende voorraad van 1 biljard (1.000.000.000.000.000) tokens. De routekaart van de munt heeft momenteel nog géén aankomende technische upgrades, maar richt zich op promotie-inspanningen in het vierde kwartaal, met plannen voor samenwerkingen, een vermelding op CoinMarketCap en influencer-partnerschappen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN