Ethereum

Vitalik Buterin krijgt eigen documentaire over Ethereum

Het filmproductiebedrijf Optimist is bezig om een documentaire te maken die zal gaan over de mede-oprichter van Ethereum (ETH), Vitalik Buterin. De documentaire krijgt de naam Ethereum: The Infinite Garden en zal interviews met Buterin en andere hoofdrolspelers bevatten die betrokken zijn bij de ontwikkeling van Ethereum.

Tijdens de documentaire zal er gepraat worden over het gedecentraliseerde karakter van Ethereum en de voordelen ervan. Daarnaast zal de innerlijke werking van het Ethereum-netwerk, evenals de updates besproken worden.

Carrie Weprin zal de documentaire produceren, terwijl Zach Ingrasci en Chris Temple co-regisseren. Weprin en Ingrasci waren allebei crypto-enthousiastelingen voordat ze aan het project werkten. Beiden gaven echter toe dat de interviews die ze voor de film hebben gedaan hen tot Ethereum-fans hebben gemaakt.

Inzamelingsactie met als doel 750 Ethereum

Optimist is momenteel nog op zoek naar Ethereum donaties om de documentaire te kunnen financieren en probeert momenteel 750 ETH (ongeveer $1,5 miljoen) op te halen. De inzamelingsactie loopt tot en met vrijdag 16 juli op Mirror. Op het moment van schrijven heeft de film tot nu toe 500 ETH opgebracht. 

Om de Ethereum-gemeenschap verder te stimuleren om te doneren, krijgen de drie beste donateurs van het project elk een unieke NFT. Er moet minimaal 16 ETH aan het project worden gedoneerd om in aanmerking te komen als topbijdragers. Volgens de tijdlijn wordt de film naar verwachting in de winter van 2023 uitgebracht.

Binance

Beloningen voor topdonateurs

Ook zijn sommige NFT’s ontworpen door NFT artiest pplpleaser, een kunstenaar gevestigd in New York City, beschikbaar voor aankoop op Mirror. De NFT artiest tweette dat zijn werk een van de eerste filmposters is in de vorm van een NFT.

De regisseur, Zach Ingrasci, heeft zijn enthousiasme voor het project uitgesproken. Zijn visie voor de film is om Ethereum toegankelijker en begrijpelijker te maken voor de wereld.

“Door verschillende verhalen uit het wereldwijde netwerk van ontwikkelaars, oprichters en eindgebruikers te belichten, kunnen we een emotioneel en menselijk verslag maken van de reis van Ethereum. Van de inspirerende Axie Infinity-gamers in de Filippijnen die hun families ondersteunen tijdens COVID tot de onvermoeibare ontwikkelaars die Proof of Stake mogelijk maken, er is al een overvloedige tuin om te verkennen.” – Zach Ingrasci, directeur, Ethereum: The Infinite Garden

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN