Coinbase voegt Clover Finance toe aan zijn platform

CEO van de grootste Amerikaanse cryptocurrency-beurs Coinbase gaf vorige maand al aan dat Coinbase er aan werkt om zoveel mogelijk cryptocurrencies op de beurs te vermelden. Hij voegde er tevens aan toe dat zijn bedrijf momenteel naar meer dan 100 altcoins kijkt.

De beurs heeft in 2021 de daad bij zijn woord gevoegd door verschillende cryptocurrencies toe te voegen op het platform, zoals Mask Network (MASK), Rally (RLY), BarnBridge (BOND), Livepeer (LPT) en Quant (QNT). Nu is echter ook duidelijk geworden dat het bedrijf Clover Finance (CLV) toegevoegd heeft op Coinbase Pro.

Clover Finance is een blockchain-besturingssysteem dat is ontworpen om activa op verschillende blockchains te overbruggen, waardoor transacties eenvoudiger worden. De CLV-token betaalt voor transacties en maakt stemmen voor upgrades mogelijk.

Coinbase Pro zal CLV-orderboeken aanbieden die handelen in de Amerikaanse dollar, de Britse pond, de euro en Tether (USDT). CLV is echter nog niet beschikbaar op Coinbase.com of de mobiele consumentenapps van het bedrijf.

Sommige mensen in de cryptogemeenschap hebben echter Clover Finance misschien verward met een ander project dat hetzelfde tickersymbool gebruikt. Een ander Clover-project (CLV) schoot omhoog van een dieptepunt van $4,51 op donderdag naar een hoogtepunt van $51,48 na de aankondiging van Coinbase. Dat actief wordt op het moment van schrijven verhandeld op $7,34.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!