Bitcoin prijs

Bitcoin koers verliest support van $33.000, is $31.000 op komst?

De cryptomarkt wordt elke dag meer en meer onzeker en de Bitcoin (BTC) koers lijkt vooralsnog geen duidelijk signaal te geven. Bitcoin handelt in de eerste 13 dagen van juli binnen een smal bereik tussen $36.000 en $32.000. Het is cruciaal voor Bitcoin om het niveau rond $32.500 te behouden, om een verdere daling te voorkomen. Als dit wel gebeurt zou dit volgens de bekende cryptocurrency analist CryptoMichaël betekenen dat de deuren zijn geopend richting het $31.000 niveau. Hij zei:

“Bitcoin houd hier nog steeds zijn support. Als we deze support verliezen, dan kijk ik naar de laatste hindernis rond $31K voor support. Voorlopig consolideert BTC nog steeds..”

Bitcoin koers
Binance

Bitcoin klaar voor nog meer downside?

We spraken ook met de analisten van CryptoCoinTalk en vroegen ze om hun visie op de Bitcoin koers. Ze zeiden het volgende:

“We kunnen bevestigen dat de lower high rejection is gezet en we nu wachten op een verdere breakdown van Bitcoin richting de $31.788. Dat is de bovenkant van de 4H demand waar we eigenlijk al 2 weken lang naar kijken.”

Ze voegden er nog het volgende aan toe:

“Wanneer Bitcoin de support op $32.710 verliest verwachten we een beweging naar die zone. Het is belangrijk om te benoemen dat de range echt enorm krap aan het worden is en een break out naar boven of naar onder op de loer ligt. Houd daar dus ook rekening mee!”

Bitcoin koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN